TRE MIDDAGSTIPS PÅ UN – DEUX – TROIS!

Tre middagstips på 1-2-3!

Vi trenger alle litt inspirasjon til middagsplanleggingen. Jeg hjelper gjerne til – og her er derfor ukens: Tre middager på 1-2-3!

Tre middager som er enkle å lage, uten å bruke altfor mye tid på kjøkkenet. Men det er tross alt hjemmelaget mat vi snakker om, så noe tid må du beregne. Det skal være retter de fleste i familien liker, i tillegg til at det skal være sunt. Og til sist, men ikke minst – det skal smake godt!

 

Først ut er den perfekte søndagsmiddagen BLANQUETTE DE VEAU – en særdeles nydelig fransk kalvegryte. Deretter en superenkel “ALT I EN” LAKSEPAKKE MED PESTO . Og til slutt en familiefavoritt; smakfull LASAGNE MED BAKT AUBERGINE!

 

Klassisk fransk kalvegryte

KLASSISK FRANSK KALVEGRYTE – BLANQUETTE DE VEAU

Blanquette de Veau er en av de klassiske franske rettene du bare må lære deg å lage hvis du er «fan» av det franske kjøkkenet. Det er utrolig mørt, mildt og delikat i smaken. Og du skal selvfølgelig helst bruke tipp-tipp-oldemors oppskrift – den som har blitt fulgt av familien gjennom generasjoner. Klikk her for oppskrift!

 

Alt-i-ett laksepakke med aspargesbønner, pesto og cherrytomater

“ALT I EN” LAKSEPAKKE MED ASPARGESBØNNER, TOMATER OG PESTO

Middagen som lager seg selv! Lett å lage, lett å like og lett for kroppen. Du samler simpelthen bare alle ingrediensene i et ark med aluminiumspapir, bretter det sammen og baker hele retten i stekeovn. Klikk her for oppskrift!

 

Lasagne med aubergine

LASAGNE AL FORNO MED BAKT AUBERGINE

En litt annerledes variant av lasagne al forno der halvparten av pastalagene er byttet ut til fordel for bakte aubergineskiver. Mer grønnsaker, litt sunnere – og i forhold til min smak; enda litt bedre! Klikk her for oppskrift

 

FANT DU INGENTING SOM FRISTET? SE FORRIGE UKES: TRE MIDDAGSTIPS PÅ 1-2-3!

 

FØLG MEG GJERNE PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK!

 

BON APPÉTIT!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Handlekurv
Skroll til toppen