UKENS 3 RETTER – RETT FRA PROVENCE!

3 retter

 

For en stund siden fikk jeg en hyggelig melding fra Bente, som følger meg i Provence. Og hun ønsket seg blant annet en 3 retters meny. Det var en god idé, tenkte jeg! Så da prøver jeg meg på en fast spalte. Og hver helg fremover setter jeg sammen en 3 retters meny til deg. Felles for oppskriftene er at de er inspirert av Middelhavet, og at de passer til godt selskap. Nydelig mat og mye kos på kjøkkenet, med andre ord!  Fortell meg gjerne hva du synes:-) PS! Klikk på bildene for å komme til oppskriften.

 

APERÓ:

Crispy blomkål med hjemmelaget teryakisaus

SUNN SNACKS MED CRISPY BLOMKÅL OG TERYAKISAUS

 

PLAT:

Bakt torsk med urtesmør, cherrytomater og blomkålris

BAKT TORSK MED URTESMØR, CHERRYTOMATER OG BLOMKÅLRIS

 

DESSERT:

Fruktbar fruktsalat

FARGERIK FRUKTSALAT AV MANGO, GRAPEFRUKT OG SPISELIGE BLOMSTER

 

 

BON APPETIT!

 

FOR FLERE GODE OPPSKRIFTER OG SUNN MATINSPRIASJON, FØLG MEG PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Handlekurv
Skroll til toppen