Det passende navnet nice cream er en forkortelse for “banana icecream”, der hovedingrediensen selvfølgelig er bananer. Eller rettere sagt; frosne bananer. Nice cream kan lages i utallige varianter – og akkurat denne med ananas og kokos, er selvfølgelig inspirert fra de tropiske traktene.
De frosne bananene og kokoskremen (det tykke fra kokosmelken) gjør nice cream´en akkurat passe iskremaktig. Denne godsaken lages på null komma niks, men trenger litt tid i fryseren til å få riktig konsistens. I tillegg så inneholder den null tilsatt sukker!
DU TRENGER:
(2 posjoner)
2 frosne bananer
3 ringer ananas
1,5 dl kokosmelk
2 ss kokos
SLIK GJØR DU:
Ha alle ingrediensene (bortsett fra kokos) i en beholder, og miks godt med en stavmikser.
Bland inn kokos, og fordel den i passende former.
Sett formene i fryseren i 20-30 min, til den har riktig “iskremkonsistens”.
Tropisk nice cream kan oppbevares i fryseren, men bør tas ut 15 min. før servering.
PRØV OGSÅ FRISK SORBET AV KIWI! EN C-VITAMINBOMBE NATURLIG SØTET MED HONNING!
JEG BLIR FORRESTEN KJEMPEGLAD OM DU VIL FØLGE MEG PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK!
BON APPÉTIT!