TROPISK NICE CREAM MED ANANAS OG KOKOS (NATURLIG SØT)

Nice cream med ananas og kokos

Det passende navnet nice cream er en forkortelse for “banana icecream”, der hovedingrediensen selvfølgelig er bananer. Eller rettere sagt; frosne bananer. Nice cream kan lages i utallige varianter – og akkurat denne med ananas og kokos, er selvfølgelig inspirert fra de tropiske traktene.

De frosne bananene og kokoskremen (det tykke fra kokosmelken) gjør nice cream´en akkurat passe iskremaktig. Denne godsaken lages på null komma niks, men trenger litt tid i fryseren til å få riktig konsistens. I tillegg så inneholder den null tilsatt sukker!

 

Nice cream med ananas og kokos

 

DU TRENGER:

(2 posjoner)

2 frosne bananer
3 ringer ananas
1,5 dl kokosmelk
2 ss kokos

 

SLIK GJØR DU:

Ha alle ingrediensene (bortsett fra kokos) i en beholder, og miks godt med en stavmikser.
Bland inn kokos, og fordel den i passende former.
Sett formene i fryseren i 20-30 min, til den har riktig “iskremkonsistens”.
Tropisk nice cream kan oppbevares i fryseren, men bør tas ut 15 min. før servering.

 

Nice cream med ananas og kokos

 

PRØV OGSÅ FRISK SORBET AV KIWI! EN C-VITAMINBOMBE NATURLIG SØTET MED HONNING!

 

JEG BLIR FORRESTEN KJEMPEGLAD OM DU VIL FØLGE MEG PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK!

 

BON APPÉTIT!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Handlekurv
Skroll til toppen