TRE MIDDAGSTIPS PÅ 1-2-3! SERVERT I RYKENDE, VARME SKÅLER!

Tre middagstips på 1-2-3!

Vi trenger alle middagstips – ja, generelt litt inspirasjon til middagsplanleggingen. Jeg hjelper gjerne til – og for ett år siden startet jeg derfor ett ukentlig innlegg: Tre middagstips på 1-2-3!

Her gir jeg deg tre middager som er enkle å lage, uten å bruke altfor mye tid på kjøkkenet. Men det er tross alt hjemmelaget mat vi snakker om, så noe tid må du beregne. Det skal være retter de fleste i familien liker, i tillegg til at det skal være sunt. Denne uken ligger fokuset på supper, som hører den kalde vinteren til! Og til sist, men selvfølgelig ikke minst:

DET SKAL SMAKE GODT!

 

VINTERSUPPE MED KANTARELL OG STEINSOPP

Er du glad i sopp vil du elske denne suppen! Bare duften som fyller kjøkkenet når du lager den, er til å dø for… Kyllingkraft og ekstra grønnsaker gjør denne suppen full av næring og ekstra smaksrik, men det er selvfølgelig soppen som spiller hovedrollen! Klikk her for oppskrift!

 

Fransk-løksuppe

FRANSK LØKSUPPE SLIK FRANSKMENN LAGER DEN

Hemmeligheten bak den gode, ekte, franske løksuppen er rett og slett karamellisering. Du skal karamellisere løken til den er helt myk og begynner å bli brun (ikke svidd!). Og dette tar tid, opptil 30 – 40 minutter, så du må smøre deg med tålmodighet. Men gjør du det ordentlig, så vil du kunne servere en så god løksuppe at det er til å gråte av… Klikk her for oppskrift!

 

Kraftig-blomkalsuppe

KRAFT(IG) BLOMKÅLSUPPE MED CRISPY CHORIZO

Bruker du ekte kraft når du lager suppe, tilsetter du ikke bare en rik og fyldig smak, du gir også ekstra påfyll av næringstoffer som er viktige for god helse og en sterk kropp. Men har du ikke kraft, eller ønsker vegetar, kan du selvfølgelig bytte ut kraften med grønnsaksbuljong. Godt blir det uansett! Klikk her for oppskrift!

 

FANT DU INGENTING SOM FRISTET? SE FORRIGE UKES: TRE MIDDAGSTIPS PÅ 1-2-3!

 

JEG BLIR FORRESTEN KJEMPEGLAD OM DU VIL FØLGE MEG PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK!

 

BON APPÉTIT!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Handlekurv
Skroll til toppen