GARANTERT GOD HELG MED TRE MIDDAGSTIPS PÅ 1-2-3!

Tre middagstips på 1-2-3!  

Vi trenger alle middagstips – ja, generelt litt inspirasjon til middagsplanleggingen. Jeg hjelper gjerne til – og her er derfor: Tre middagstips på 1-2-3! Og disse kommer med en “god helg” garanti! Tre middager som er enkle å lage, uten å bruke altfor mye tid på kjøkkenet.

Men det er tross alt hjemmelaget mat vi snakker om, så noe tid må du beregne. Det skal være retter de fleste i familien liker, i tillegg til at det skal være sunt. Og til sist, men selvfølgelig ikke minst:

 

DET SKAL SMAKE GODT!

 

  Parmesan-og hvitløksquinoa med baconsurret kyllingbryst

PARMESAN- OG HVITLØKSQUINOA MED BACONSURRET KYLLINGBRYST

Dette er en supergod middag som egner seg både til hverdags og til helg. Med smeltet parmesan og søtlig hvitløkssmak, går denne quinoaen som hånd i hanske til det saftige og litt salte kyllingbrystet. Klikk her for oppskrift!

 

Lammekjøttboller med tzatziki og saltkokte poteter

LAMMEBOLLER PÅ SPYD MED TZATZIKI OG SALTKOKTE POTETER!

Værsågod! Saftige lammeboller på spyd, servert med en frisk tzatziki og søte, saltkokte poteter er servert. Dette er en litt lettere variant enn den vanlige lammesteken, og jeg anbefaler deg virkelig å prøve den! Klikk her for oppskrift!

 

Vegetarlasagne med spinat og tomat

RETT OG SLETT VERDENS BESTE VEGETARLASAGNE MED SPINAT OG TOMAT

Lasagne bolognese har alltid vært en av mine yndlingsretter. Men etter at gartneren lærte meg å lage vegetarlasagne, så har dette virkelig blitt en ny favoritt! Det finnes mange varianter av vegetarlasagne, men denne lages med én spinatsaus, én bechamelsaus og én tomatsaus, toppet med masse mozzarella – og er etter min mening verdens beste lasagne! Klikk her for oppskrift!

 

FANT DU INGENTING SOM FRISTET? SE FORRIGE UKES: TRE MIDDAGSTIPS PÅ 1-2-3!

 

JEG BLIR FORRESTEN KJEMPEGLAD OM DU VIL FØLGE MEG PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK!

 

BON APPÉTIT!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Handlekurv
Skroll til toppen