TRE MIDDAGSTIPS PÅ 1-2-3! OG HAR DU HØRT HISTORIEN OM DE TRE SMÅ FISK?

Tre middagstips på 1-2-3!

Vi trenger alle middagstips – ja, generelt litt inspirasjon til middagsplanleggingen. Jeg hjelper gjerne til – og her er derfor: Tre middagstips på 1-2-3! Og denne uken kommer alle fra havet!

Tre middager som er enkle å lage, uten å bruke altfor mye tid på kjøkkenet. Men det er tross alt hjemmelaget mat vi snakker om, så noe tid må du beregne. Det skal være retter de fleste i familien liker, i tillegg til at det skal være sunt. Og til sist, men selvfølgelig ikke minst:

DET SKAL SMAKE GODT!

  Laks trukket i hvitvin og dill med kremet dip

LAKS TRUKKET I HVITVIN OG DILL MED ASPARGES OG KREMET AGURKDIPP

Dette er min absolutte fiskefavoritt! Laks trukket i hvitvin-og dillkraft med asparges og kremet dipp er en super fiskemiddag, som passer perfekt til lette og lyse sommerkvelder. Selvom jeg må innrømme at jeg gjerne spiser denne middagen «anyday». Klikk her for oppskrift!

 

Familiens fiskegrateng med skjulte skatter

FAMILIENS FISKEGRATENG MED SKJULTE SKATTER

Ja, så er vel de fleste enige om at fisk er sunt. Og at vi burde legge inn minst to fiskemiddager i uka. Men det er ikke alltid så lett å overtale de minste (og noen ganger også de store) til å spise opp fiskemiddagen. Fiskegrateng derimot, slår sjelden feil. I gratengen er nemlig fisken godt skjult blant makaroni og andre godsaker, og det er lett å glemme at den faktisk er der! Og serverer du med litt sprøstekt bacon over, er dette også en snaddermiddag for voksne! Klikk her for oppskrift!

 

Alt-i-en torskepakke med gresskar, spinat og feta

«ALT I EN» TORSKEPAKKE MED GRESSKAR, SPINAT OG FETAOST

Gresskar, spinat og fetaost smaker utrolig godt sammen – og bakt sammen med fersk torsk har du en supergod fiskemiddag! I tillegg så er jo «alt i en» pakker utrolig praktisk. Null oppvask, og maten lager seg praktisk talt selv. Disse pakkene kan fint gjøres klare i forkant, slik at det eneste du har å gjøre når du kommer hjem fra jobb, er å sette de i ovnen. Klikk her for oppskrift! 

 

FANT DU INGENTING SOM FRISTET? SE FORRIGE UKES: TRE MIDDAGSTIPS PÅ 1-2-3!

 

JEG BLIR FORRESTEN KJEMPEGLAD OM DU VIL FØLGE MEG PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK!

 

BON APPÉTIT!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Handlekurv
Skroll til toppen