SALTKOKTE POTETER – SALTE UTENPÅ, SØTE INNI!

Saltkokte poteter

Saltkokte poteter er akkurat som navnet tilsier; poteter kokt i salt vann. Og selv om fremgangsmåten er den samme som når vi koker poteter på vanlig måte, så smaker saltkokte poteter så utrolig mye mer! Det salte skallet fremhever virkelig det søte potetkjøttet på innsiden.

Saltkokte poteter kan serveres som snacks – au naturel. Altså som fingermat som du kan sette på tapasbordet. Enda bedre smaker de sammen med en deilig dip, som for eksempel denne hotte chiliaiolien! Eller du kan servere de sammen med grillmat. Og så er de som skapt til å spises sammen med disse saftige lammebollene på spyd!

 

Lammekjøttboller med tzatziki og saltkokte poteter

 

DU TRENGER:

20 små poteter
Vann (så det dekker potetene)
2 dl grovt salt

 

SLIK GJØR DU:

Vask potetene godt, ha de i en kjele og fyll opp med vann så det dekker potetene.
Tilsett salt, og kok opp.
La potetene småkoke under lokk i ca. 10 min, til de er ferdigkokt (litt avhengig av størrelsen).
Hell av vannet, og server!

 

Saltkokte poteter

 

ER DU PÅ JAKT ETTER SUNN SNACKS? PRØV LETT LOMPECHIPS MED TRE DEILIGE DIPPER!

 

JEG BLIR FORRESTEN KJEMPEGLAD OM DU VIL FØLGE MEG PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK!

 

BON APPÉTIT!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Handlekurv
Skroll til toppen