EPLEKJEKK OG LETT COLESLAW – HELT RÅTT TILBEHØR TIL GRILLEN

Eplekjekk og lett coleslaw

Coleslaw + grillmat = sant! Har du kanskje slengt en saftig burger på grillen? Eller et stykke entrecôte? Eller en hel fisk? Eller kanskje spicy pølser..? Uansett så er coleslaw det perfekte tilbehøret! Og denne coleslawen er ekstra frisk fordi den inneholder gresk yoghurt og syrlige eplebiter. Og mye mindre majones enn vanlig. Så her er det bare å forsyne seg til du blir flau!

 

Eplekjekk og lett coleslaw

 

DU TRENGER:

(Tilbehør til 5-6 personer)

1/2 lite kålhode, revet og kuttet
3 store gulrøtter, revet
2 epler, skjært i terninger
2 dl gresk yoghurt*
0,5 dl majones (gjerne lett)
1 ts hvitvinseddik
1/2 liten sitron, presset
Salt og pepper
Evt. cranberrys eller rosiner som garnityr

*Ønsker du den mer kremet, tilsetter du litt mer yoghurt.

 

SLIK GJØR DU:

Bland kål, gulrøtter og eple i en stor bolle.
Bland yoghurt, majones, sitron og salt og pepper i en liten bolle.
Hell yoghurtblandingen over grønnsakene, bland godt.
La stå i kjøleskapet en halvtime før servering.
Server med det du har av kjøtt eller fisk – coleslaw passer like godt til alt!

 

Eplekjekk og lett coleslaw

 

OG SÅ AVSLUTTER DU KVELDEN MED GRILLET CAMEMBERT MED HVITLØK OG TIMIAN.
HELT PERFEKT!

 

BON APPÉTIT!

 

2 hendelser på “EPLEKJEKK OG LETT COLESLAW – HELT RÅTT TILBEHØR TIL GRILLEN”

    1. EVAiPROVENCE

      Takk! Siden det er så mange fristelser her nede i Provence, så prøver jeg å gjøre de så “lette for kroppen” som jeg kan:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Handlekurv
Skroll til toppen