Vi trenger alle litt inspirasjon til middagsplanleggingen. Uken er over halvveis og det er dags for den faste spalten: Tre middager på 1-2-3!
3 middager som er enkle å lage, uten å bruke altfor mye tid på kjøkkenet. Men det er tross alt hjemmelaget mat vi snakker om, så noe tid må du beregne. Det skal være retter de fleste i familien liker, i tillegg til at det skal være sunt. Og til sist, men ikke minst – det skal smake godt!
PÅ MENYEN DENNE UKEN STÅR DET EN GOD, GAMMEL SLAGER, RESTEMAT DELUXE FRA GÅRSDAGEN, OG TIL SLUTT EN SUPERDIGG “COMFORTSOUP”!
KURIØS KABARET MED FRENCH FRIES AV SØTPOTET OG CHILIAIOLI
Jeg blir alltid litt nostalgisk når jeg lager kabaret. Kabaret er nemlig noe min bestemor introduserte meg for, og det vekker mange gode minner fra barndommen. Det tok en stund før jeg turde å lage det selv, det ser jo så avansert ut… Men la deg ikke skremme – det er mye enklere enn du tror! Klikk her for oppskrift!
PARMENTIER MED LAMMEKJØTT – SLIK LAGER DU RESTEMAT DELUXE!
Ordet restemat omtales ofte som noe negativt, men jeg synes faktisk at restematen ofte blir bedre enn orginalen. Her har jeg tryllet fram en nydelig parmentier med lam, ved å bruke rester fra noen lammekoteletter og kokte poteter jeg hadde i kjøleskapet. Klikk her for oppskrift!
KREMET TOMATSUPPE MED BASILIKUM OG MASSE PARMESAN
Denne kremete tomatsuppen med masse deilig parmesan burde alle unne seg en mørk vinterkveld. Sødmen fra gulrøttene, løken og sellerien – balanserer perfekt med syrligheten fra tomatene. Og de smakfulle urtene, samt parmesanen som smelter på tungen, gjør denne suppen til en favoritt for alle i familien. Uansett hvor kaldt det er ute, vil denne suppen varme deg både innvendig og utvendig “in no time”! Klikk her for oppskrift!
FANT DU IKKE NOE DU LIKTE? SE FORRIGE UKES TRE MIDDAGER PÅ 1-2-3 DA VEL!
BON APPÉTIT!