3 MIDDAGSTIPS PÅ 1-2-3. FORDI DU FORTJENER DET!

Tre middagstips på 1-2-3!

Vi trenger alle litt inspirasjon til middagsplanleggingen. Jeg hjelper gjerne til – og her er derfor ukens: Tre middagstips på 1-2-3!

Tre middager som er enkle å lage, uten å bruke altfor mye tid på kjøkkenet. Men det er tross alt hjemmelaget mat vi snakker om, så noe tid må du beregne. Det skal være retter de fleste i familien liker, i tillegg til at det skal være sunt. Og til sist, men selvfølgelig ikke minst –

DET SKAL SMAKE GODT!

Denne uken serverer jeg en deilig lasagne med mindre pasta og mer grønnsaker. En nydelig vegetarpai uten den tradisjonelle paibunnen. Og en av mine absolutte favoritter: lett kremede blåskjell – med perfekt resultat hver gang!

 

Lasagne med aubergine

LASAGNE AL FORNO MED BAKT AUBERGINE

Dette er en deilig variant av lasagne al forno, med litt mindre pasta og litt mer grønnsaker. Halvparten av pastalagene er nemlig byttet ut til fordel for smakfulle aubergineskiver. Men tomat- og kjøttsausen har jeg selvfølgelig ikke klusset med. Den er akkurat som den skal være! Klikk her for oppskrift!

 

Spinatpai-på-søtpotetbunn

SELVSKREVEN SPINATPAI PÅ SØTPOTETBUNN

En smakfull pai uten den tradisjonelle paideigen. Myke søtpotetskiver danner nemlig bunnen på denne paien, som ellers er fylt med deilig spinatfyll. En perfekt pai for deg som prøver å unngå hvetemel. Men den er også perfekt for deg som “bare liker pai” – for denne varianten er supergod på smak! Klikk her for oppskrift!

 

Moules à la Eva i Provence - Perfekte blåskjell har gang!

LETT KREMEDE BLÅSKJELL À LA EVA I PROVENCE – PERFEKTE BLÅSKJELL HVER GANG!

Det er kanskje en hårete påstand med “perfekte blåskjell hver gang”. Men det stemmer faktisk! Lett kremede, dampede blåskjell er vanskelig å gå lei – det er jo bare utrolig godt! Men kanskje det aller beste – blåskjell er utrolig enkelt å tilberede! Bare følg denne oppskriften! 

 

FANT DU INGENTING SOM FRISTET? SE FORRIGE UKES: TRE MIDDAGSTIPS PÅ 1-2-3!

 

FØLG MEG GJERNE PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK!

 

BON APPÉTIT!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Handlekurv
Skroll til toppen