Vi trenger alle litt inspirasjon til middagsplanleggingen. Jeg hjelper gjerne til – og her er derfor ukens: Tre middagstips på 1-2-3!
Tre middager som er enkle å lage, uten å bruke altfor mye tid på kjøkkenet. Men det er tross alt hjemmelaget mat vi snakker om, så noe tid må du beregne. Det skal være retter de fleste i familien liker, i tillegg til at det skal være sunt. Og til sist, men ikke minst – det skal smake godt!
Nå som vi nærmer oss sommeren, har jeg denne uken fokus på grønne og lette retter!
VÅRLIG OG LETT PASTA PRIMAVERA I ÉN KJELE (VEGETAR & VEGANSK)
Pasta primavera er i utgangspunktet en kremet vegetarpasta med grønne grønnsaker. Og som de fleste «kremete» retter, så inneholder den en del fløte og smør. Jeg har byttet ut fløte og smør med mandelmelk, og synes personlig at mandelmelken gir det lille ekstra. Pastaen blir like kremet, enda bedre på smak, og en god del lettere – og det gjør jo aldri noe! Klikk her for oppskrift!
CRISPY KYLLINGSALAT MED PISTASJNØTTER OG AVOKADOKREM (LOW-CARB)
Dette er en skikkelig smakfull, lett og fresh kyllingsalat. Hakkede pistasjnøtter gir kyllingen en deilig nøttesmak – og ikke minst en crispy overflate. Og servert sammen med søt, stekt løk og fyldig avokadokrem blir det det perfekte måltid. Klikk her for oppskrift!
KLAR OG LETT SPINATSUPPE MED BØNNER OG PASTA
En deilig spinatsuppe med hvite bønner og trottole passer like godt på en lys sommerkveld, som på en mørk vinterkveld. Suppen er klar (uten jevning eller fløte) og med ferskpresset sitron som gjør den ekstra frisk og lett i smaken. Samtidig inneholder den spinat og bønner, som begge byr på masse gode næringsstoffer OG metter godt i magen. Klikk her for oppskrift!
FANT DU INGENTING SOM FRISTET? SE FORRIGE UKES: TRE MIDDAGSTIPS PÅ 1-2-3!
FØLG MEG GJERNE PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK!
BON APPÉTIT!