Det sies at grønne grønnsaker er noe av det sunneste du kan spise. Og disse grønne frokostmuffinsene inneholder nesten bare “grønne saker”. Nå er det dessverre ikke sånn at alt sunt nødvendigvis smaker så godt. Men jeg kan love deg at disse gjør det!
Lag frokostmuffins dagen i forveien, og ta de med deg i hånden når du går. De kan fint fryses ned, slik at du har ferske frokostmuffins “on the go” – ut hele uka!
DU TRENGER:
(Gir 12 muffins – 6 frokoster)
200 g spinat
4 egg
1/2 grønn paprika, hakket i små biter
1/2 liten brokkoli, ca. 80 g
1 liten løk, finhakket
1 hvitløksfedd, finhakket
1 liten ts salt
1/2 ts pepper
1/4 ts kayennepepper
100 g revet ost (f.eks. Mozzarella)
SLIK GJØR DU:
Sett stekeovnen på 180 grader, og finn fram et muffinsbrett.*
Miks spinat og egg med en stavmikser.
Tilsett resten av ingrediensene, og bland godt.
Fordel fyllet i muffinsformene.
Stek midt i ovnen i 20 min.
Du skal kunne stikke en kniv i dem uten at eggemassen kleber seg fast.
*Jeg pleier å bruke muffinsformer i muffinsbrettet. Ellers så må du passe på å smøre formene godt i forkant.
SMOOTHIE ER EN ANNEN “VEI Å GÅ” HVIS DU ØNSKER RASKE FROKOSTER “ON THE GO”!
FØLG MEG GJERNE PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK!
BON APPÉTIT!