Vi trenger alle litt inspirasjon til middagsplanleggingen. Jeg hjelper gjerne til – og her er derfor ukens: Tre middager på 1-2-3!
Tre middager som er enkle å lage, uten å bruke altfor mye tid på kjøkkenet. Men det er tross alt hjemmelaget mat vi snakker om, så noe tid må du beregne. Det skal være retter de fleste i familien liker, i tillegg til at det skal være sunt. Og til sist, men ikke minst – det skal smake godt!
POPULÆR POTETGRATENG MED KJØTTBOLLER
Hjemmelagde middager som lett kan lages på travle hverdager, er alltid populært. Og potetgrateng med innbakte kjøttboller går absolutt inn under denne kategorien. Dette er en rett som er enkel å lage, likes av alle i familien, og det beste av alt: med en tilberedningstid på under 30 minutter. Klikk her for oppskrift!
CURRY MED KYLLING OG KOKOSMELK, SLOW COOK
Jeg liker denne kyllingcurryen fordi den er akkurat passe mild (fordi den inneholder kokosmelk), den er akkurat passe sterk (fordi den inneholder ingefær), og akkurat passe frisk (fordi den inneholder basilikum og koriander)! Klikk her for oppskrift!
FAMILIENS FISKEGRATENG MED SKJULTE SKATTER
De fleste er enige om at fisk er sunt. Og at vi burde legge inn minst to fiskemiddager i uka. Men det er ikke alltid så lett å overtale de minste (og noen ganger også de store) til å spise opp fiskemiddagen. Fiskegrateng derimot, slår sjelden feil. I gratengen er nemlig fisken godt skjult blant makaroni og andre godsaker, og det er lett å glemme at den faktisk er der! Klikk her for oppskrift!
FANT DU INGENTING SOM FRISTET? SE FORRIGE UKES: TRE MIDDAGSTIPS PÅ 1-2-3!
FØLG MEG GJERNE PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK!
BON APPÉTIT!