ÅRETS FØRSTE (OG LETTE): TRE MIDDAGSTIPS PÅ 1-2-3!

Tre middagstips på 1-2-3!

Vi trenger alle litt inspirasjon til middagsplanleggingen. Jeg hjelper gjerne til – og her er derfor ukens: Tre middager på 1-2-3!

Tre middager som er enkle å lage, uten å bruke altfor mye tid på kjøkkenet. Men det er tross alt hjemmelaget mat vi snakker om, så noe tid må du beregne. Det skal være retter de fleste i familien liker, i tillegg til at det skal være sunt. Og til sist, men ikke minst – det skal smake godt!

 

Denne uken er fokuset på lette hverdagsmiddager, og først ut er en CLAFOUTIS (en pai uten bunn) med chevre og squash. Deretter min favoritt i disse dager, SHAKSHUKA. Og til slutt en strålende GULROTSUPPE!

 

Clafoutis med squash og chèvre

LETT «PAI UTEN BUNN» MED SQUASH OG CHÈVRE

Dette er en «pai uten bunn», og i Frankrike går den under navnet clafoutis. Enkelt beskrevet kan den minne om en blanding av en pai og en omelett. Og med stekt squash og løk, fylt med friske urter og chèvre, blir denne clafoutisen lett til en deilig middag! Klikk her for oppskrift!

 

Shakshuka - en varmende og lettvint vegetarrett

 SHAKSHUKA – EN VARMENDE VEGETARRETT TIL ALLE DØGNETS TIDER

Shakshuka er basically en spicy tomatsaus med posjerte egg – og en spesialitet i det nordafrikanske kjøkkenet. Den er nok mest kjent som en frokostrett, men jeg synes den passer ypperlig både til lunsj og til middag. Med deilig krydder, grønnsaker og egg, metter shakshuka godt i magen – uten å gjøre deg «julaftenmett». Klikk her for oppskrift!

 

Strålende gulrotsuppe med ingefær

STRÅLENDE GULROTSUPPE MED INGEFÆR OG RISTEDE SESAMFRØ

Strålende gulrotsuppe med ingefær lyser opp selv den mørkeste vinterdag. Den deilige, søte smaken av gulrot og løk, balanserer perfekt med spicy ingefær og gurkemeie. Dette er en suppe som virkelig varmer deg opp fra tå til topp! Klikk her for oppskrift!

 

FANT DU INGENTING SOM FRISTET? SE FORRIGE UKES: TRE SUPPER PÅ 1-2-3!

 

FØLG MEG GJERNE PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK!

 

BON APPÉTIT!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Handlekurv
Skroll til toppen