VELKOMMEN TIL BEGYNNELSEN PÅ FORTSETTELSEN!

Det er årets siste dag, og i Saint Jeannet skinner solen fra blå himmel. Det er varmt i luften, og absolutt en verdig avslutning på året som har gått. 2018 har bydd på både utfordringer og gleder – og et av høydepunktene har selvfølgelig vært lanseringen av EVA i PROVENCE! Fra jeg åpnet dørene en kald februarmorgen, har jeg servert over 200 retter og øyeblikk. Men jeg er på ingen måte mett!

 

I året som kommer skal jeg fortsette å koke, steke, vispe, drømme, vaske opp, bake, planlegge, inspirere, hakke og reise. 2019 blir altså ikke en ny start, men fortsettelsen.

 

Frokost

Og med meg på reisen skal jeg ta med meg to ting:

Jeg skal bli flinkere til å leve i nuet! Nyte øyeblikket akkurat her og nå. Jeg er så flink til å planlegge fram i tid, men når “den tiden” først kommer – da er tankene mine allerede okkupert med neste prosjekt. Og istedet for å alltid svare barna mine med:  “jeg kommer, jeg må bare gjøre meg ferdig med dette først!” – så skal jeg nyte dem. Og når solen skinner skal jeg ta med meg kaffekoppen ut, eller rett og slett gå meg en liten tur. Jeg skal leve idag!

Deretter skal jeg ta tak i gamle vaner. Eller rettere sagt uvaner. Du vet de tingene du gjør hver dag, men du husker ikke lenger hvorfor du gjør de. De skal jeg prøve å luke bort. Og da tror jeg faktisk at dette skal bli et bra år, jeg!

 

Eva

 

GODT NYTTÅR!

 

2 hendelser på “VELKOMMEN TIL BEGYNNELSEN PÅ FORTSETTELSEN!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Handlekurv
Skroll til toppen