3 SUPERENKLE MIDDAGTIPS PÅ 1-2-3!

Tre middagstips på 1-2-3!

Vi trenger alle litt inspirasjon til middagsplanleggingen. Jeg hjelper gjerne til – og her er derfor ukens: Tre middager på 1-2-3!

Tre middager som er enkle å lage, uten å bruke altfor mye tid på kjøkkenet. Men det er tross alt hjemmelaget mat vi snakker om, så noe tid må du beregne. Det skal være retter de fleste i familien liker, i tillegg til at det skal være sunt. Og til sist, men ikke minst – det skal smake godt!

 

Denne uken står enkelhet i fokus, og først ut er en superenkel og smaksrik CURRY MED KYLLING OG TOMAT. Deretter en “ALT I EN KJELE” KREMET SPAGHETTI MED ASPARGES, ERTER OG SJAMPINJONG. Og til sist, men ikke minst; barnas favoritt – nemlig PIZZAVAFFEL!

 

Superenkel curry med kylling og kokosmelk

SUPERENKEL OG SMAKSRIK CURRY MED KYLLING OG TOMAT

Her har du en skikkelig smaksrik curry med kylling og tomat, som er superenkel å lage. Det eneste du trenger å gjøre er å kutte kyllingen i terninger, løken i tynne halvmåner og hvitløken fint. Deretter har du alt i gryta, og så gjør den seg praktisk talt selv. Klikk her for oppskrift!

 

Lett pasta primavera i én kjele

VÅRLIG OG LETT PASTA PRIMAVERA I ÉN KJELE (VEGETAR & VEGANSK)

«Alt i én kjele»- eller «one pot»-konseptet er jo intet mindre enn genialt. Du putter rett og slett alle ingrediensene i én gryte. Koker alt sammen. Og serverer. Superenkelt. Du bruker mindre tid på kjøkkenet. Det blir mindre oppvask. Og ikke minst – det blir utrolig godt! Klikk her for oppskrift!

 

Pizzavaffel - Barnas favoritt!

ENKEL PIZZAVAFFEL – BARNAS FAVORITT!

Pizza er vel en av de «safeste» middagene du kan servere som alle i familien liker. Og grove pizzavafler er mine barns favoritt! De lages på 1-2-3, og lar du barna velge OG legge på fyllet selv – så er du garantert tomme tallerkner. Sånn er det ihvertfall her i huset! Klikk her for oppskrift!

 

 

FANT DU INGENTING SOM FRISTET? SE FORRIGE UKES: TRE MIDDAGSTIPS PÅ 1-2-3!

 

FØLG MEG GJERNE PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK!

 

BON APPÉTIT!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Handlekurv
Skroll til toppen