Vi trenger alle litt inspirasjon til middagsplanleggingen. Uken er over halvveis og det er dags for den faste spalten: Tre middager på 1-2-3!
3 middager som er enkle å lage, uten å bruke altfor mye tid på kjøkkenet. Men det er tross alt hjemmelaget mat vi snakker om, så noe tid må du beregne. Det skal være retter de fleste i familien liker, i tillegg til at det skal være sunt. Og til sist, men ikke minst – det skal smake godt!
PÅ MENYEN DENNE UKEN STÅR DET RETT OG SLETT VERDENS BESTE VEGETARLASAGNE, EN SPICY SUPPE FRA MIDDELHAVET OG TIL SLUTT – NOK EN FAMILIEFAVORITT: POTETGRATENG MED KJØTTBOLLER!
RETT OG SLETT VERDENS BESTE VEGETARLASAGNE MED SPINAT OG TOMAT
Det finnes mange varianter av vegetarlasagne, men denne lages med én spinatsaus, én bechamelsaus og én tomatsaus, toppet med masse mozzarella – og er etter min mening verdens beste lasagne! Klikk her for oppskrift!
SPICY LINSE- OG SPINATSUPPE FRA MIDDELHAVET
I det franske kjøkken brukes både linser og bønner hyppig, og jeg forstår hvorfor. I tillegg til at de selvfølgelig er fulle av proteiner og næringsstoffer, så gir de også en veldig god smak. Denne suppen med linser, spinat og masse deilig krydder fra Middelhavet, er lett og frisk – og kan fint spises hele året! Klikk her for oppskrift!
POPULÆR POTETGRATENG MED KJØTTBOLLER
Potetgrateng med innbakte kjøttboller er en rett som er enkel å lage, likes av alle i familien, og det beste av alt: med en tilberedningstid på under 30 minutter! Klikk her for oppskrift!
FANT DU INGENTING SOM FRISTET? SE FORRIGE UKES: TRE MIDDAGER PÅ 1-2-3!
BON APPÉTIT!