TORSDAG BETYR TRE MIDDAGSTIPS PÅ 1-2-3!

Tre middagstips på 1-2-3!

Vi trenger alle litt inspirasjon til middagsplanleggingen. Uken er over halvveis og det er dags for den faste spalten: Tre middager på 1-2-3!

3 middager som er enkle å lage, uten å bruke altfor mye tid på kjøkkenet. Men det er tross alt hjemmelaget mat vi snakker om, så noe tid må du beregne. Det skal være retter de fleste i familien liker, i tillegg til at det skal være sunt. Og til sist, men ikke minst – det skal smake godt!

 

PÅ MENYEN DENNE UKEN STÅR DET EN LETT OG FRISK TORSK, FYLT GRESSKAR AV BUTTERNUT (HALLOWEEN ER JO TROSS ALT RETT RUNDT HJØRNET…), OG TIL SLUTT EN CURRY SOM NESTEN LAGER SEG SELV!

 

Ovnsbakt torsk med sitronsaus og blomkålris

OVNSBAKT TORSK MED LETT SITRONSAUS, BLOMKÅLRIS OG LUN BØNNESALAT

Her har du et herremåltid som du like lett kan nyte på en hverdag, som servere til fintfolk. Ovnsbakt torsk blir som regel alltid saftig, og denne serveres med en frisk og lett sitronsaus. Blomkålris er et godt alternativ til vanlig ris, og du vil bli overrasket over hvor godt det faktisk smaker! Lun bønnesalat lager jeg ofte – og det passer like godt til kjøtt som til fisk! Klikk her for oppskrift!

 

Fylt butternutgresskar med chevre og bacon

FYLT BUTTERNUT GRESSKAR MED BACON OG CHÈVRE

Dette er en variant av «Légumes farcis» – en klassisk provencalsk rett der grønnsaker fylles med en farse av kjøtt og grønnsaker, og gratineres i ovnen. Blandingen av den søtlige gresskar- og løksmaken mot den salte bacon- og chévresmaken er helt uimotståelig. Jeg synes selv denne retten ser ganske avansert ut, men ikke la deg lure. Den er overraskende enkel å lage! Klikk her for oppskrift!

 

Kyllingcurry med basilikum og kokosmelk

CURRY MED KYLLING OG KOKOSMELK, SLOW COOK

Prøv slow cooked kyllingcurry! Akkurat passe mild (fordi den inneholder kokosmelk), akkurat passe sterk (fordi den inneholder ingefær), og akkurat passe frisk (fordi den inneholder basilikum og koriander). Også lager den seg nesten helt selv! Klikk her for oppskrift!

 

FANT DU IKKE NOE DU LIKTE? SE FORRIGE UKES TRE MIDDAGER PÅ 1-2-3 DA VEL!

 

 

BON APPÉTIT!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Handlekurv
Skroll til toppen