Det passende navnet nice cream er en forkortelse for “banana icecream”, der hovedingrediensen selvfølgelig er bananer. Eller rettere sagt; frosne bananer. Nice cream kan lages i utallige varianter, og denne som også er tilsatt bringebær, smaker som en god blanding av sorbet og iskrem. De frosne bananene gir en “autentisk” og kremet iskremkonsistens, og jeg tilsetter gjerne litt gresk yoghurt i tillegg (men det er ikke nødvendig). Denne godsaken er klar til å nytes på null komma niks. I tillegg så inneholder den null tilsatt sukker!
Denne gangen ble det en frisk variant med frosne bringebær. Hva det blir neste gang, er det ingen som vet… Men at det kommer flere varianter – ja, det er jeg helt sikker på!
DU TRENGER:
(Gir 2 store posjoner)
2 godt modne og frosne bananer, i biter
1 dl frosne bringebær
1 ss gresk yoghurt (valgfritt)*
1/2 ts vaniljeekstrakt (hvis du har)
*Hvis du ønsker vegansk nice cream, kutter du ut yoghurten!
SLIK GJØR DU:
Ha alle ingrediensene i en beholder, og miks godt med en stavmikser.
Hvis alle ingrediensene er helt frosne, har nice creamen nå en perfekt konsistens.
Synes du den er litt for myk, kan du sette den i fryseren i 20 min.
PRØV OGSÅ FRISK SORBET AV KIWI! EN C-VITAMINBOMBE NATURLIG SØTET MED HONNING!
JEG BLIR FORRESTEN KJEMPEGLAD OM DU VIL FØLGE MEG PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK!
BON APPÉTIT!