KLIN KOKOS BANANKONFEKT – NATURLIG SØTE & UTEN GLUTEN!

Klin kokos banankonfekt

Små og søte banankonfekt er gode å ha i kjøleskapet når du trenger en liten “pick me up”. Eller rett og slett bare trenger noe søtt. De er superenkle å lage, og du trenger kun 3 ingredienser!

 

Klin kokos banankonfekt

 

DU TRENGER

(Gir ca. 20 cookies)

2 modne bananer
3 dl kokos
100 g mørk sjokolade

 

SLIK GJØR DU:

Sett stekeovnen på 180 grader, og legg opp et stekebrett med bakepapir.
Mos bananene godt med en gaffel.
Bland inn kokosen, og kna det godt sammen til en deig.
Del deigen i ca. 20 emner, og form til små konfekter som du legger på stekebrettet.
Stek i ovnen til de begynner å bli gylne, ca. 20 min.
La konfekten avkjøle seg på en stekerist, mens du varmer sjokoladen over vannbad:
Kok opp en medium kjele med vann, skru ned og la det simre.
Finn fram en litt mindre bolle, den skal kunne settes ned i kjelen – uten å falle ned.
Bryt den mørke sjokoladen i biter, ha den i bollen.
OBS! Det er veldig viktig at det ikke kommer noe vann i kontakt med sjokoladen (da vil den skille seg)!
Rør forsiktig rundt til sjokoladen er smeltet.
Dypp cookiesene forsiktig ned i sjokoladen, og avkjøl på stekerist.
Oppbevares i kjøleskapet (eller i fryseren).

 

Klin kokos banankonfekt

PRØV OGSÅ LYKKSALIGE BLISS BALLS – MED LAKRIS, MOCCA ELLER KOKOS!

 

JEG BLIR FORRESTEN KJEMPEGLAD OM DU VIL FØLGE MEG PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK!

 

BON APPÉTIT!

2 hendelser på “KLIN KOKOS BANANKONFEKT – NATURLIG SØTE & UTEN GLUTEN!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Handlekurv
Skroll til toppen