Er du som meg og synes det er vanskelig å stå opp enkelte morgener? Da kan kanskje tanken på å starte dagen med en deilig frokostvaffel med gresskar og kanel gjøre det litt lettere. Den søte lukten av vaffel med kanel får ihvertfall meg til å sprette opp. Og topper du den med litt naturell yoghurt, banan, nøtter og lønnesirup, er du fit for fight all day long. Ihvertfall fram til lunsj. Lag røren dagen i forveien, så har du en søt og sunn frokost på null komma niks!
DU TRENGER:
(Gir 3 – 4 plater)
2 dl speltmel
1/2 ts bakepulver
1 ss kanel
1/4 ts malt muskat (hvis du har)
1/4 ts malt ingefær (hvis du har)
1 ss sukrin, evt. honning
1 egg
1 dl + 1 ss gresskarpuré*
1,5 dl mandelmelk, evt. vanlig melk
Noen dråper olje til steking
SLIK GJØR DU:
Bland alle de tørre ingrediensene i en bolle.
I en annen bolle visper du sammen egg, gresskarpuré og melk.
Hell over den våte blandingen, visp godt.
La røren hvile i 5 minutter, mens du varmer opp vaffeljernet.
Pensle lett over jernet med olje (med en pensel som tåler varme).
Server med yoghurt naturell, bananskiver, hakkede nøtter og lønnesirup.
*Gresskarpuré kan enten kjøpes ferdig på boks, eller du kan lage det selv ved å koke gresskarkjøtt i terninger, for så å mose det til en puré med en stavmikser.
I MORGEN KAN DU JO PRØVE DISSE SAFTIGE BANANPANNEKAKENE MED BLÅBÆR TIL FROKOST!
JEG BLIR FORRESTEN KJEMPEGLAD OM DU VIL FØLGE MEG PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK!
BON APPÉTIT!