fbpx

SØT OG SUNN FROKOSTVAFFEL MED GRESSKAR OG KANEL

Søt frokostvaffel med gresskar og kanel

Er du som meg og synes det er vanskelig å stå opp enkelte morgener? Da kan kanskje tanken på å starte dagen med en deilig frokostvaffel med gresskar og kanel gjøre det litt lettere. Den søte lukten av vaffel med kanel får ihvertfall meg til å sprette opp. Og topper du den med litt naturell yoghurt, banan, nøtter og lønnesirup, er du fit for fight all day long. Ihvertfall fram til lunsj. Lag røren dagen i forveien, så har du en søt og sunn frokost på null komma niks!

 

Søt og sunn frokostvaffel med gresskar og kanel

 

DU TRENGER:

(Gir 3 – 4 plater)

2 dl speltmel
1/2 ts bakepulver
1 ss kanel
1/4 ts malt muskat (hvis du har)
1/4 ts malt ingefær (hvis du har)
1 ss sukrin, evt. honning
1 egg
1 dl + 1 ss gresskarpuré*
1,5 dl mandelmelk, evt. vanlig melk
Noen dråper olje til steking

 

SLIK GJØR DU:

Bland alle de tørre ingrediensene i en bolle.
I en annen bolle visper du sammen egg, gresskarpuré og melk.
Hell over den våte blandingen, visp godt.
La røren hvile i 5 minutter, mens du varmer opp vaffeljernet.
Pensle lett over jernet med olje (med en pensel som tåler varme).
Server med yoghurt naturell, bananskiver, hakkede nøtter og lønnesirup.

*Gresskarpuré kan enten kjøpes ferdig på boks, eller du kan lage det selv ved å koke gresskarkjøtt i terninger, for så å mose det til en puré med en stavmikser.

 

Søt og sunn frokostvaffel med gresskar og kanel

 

I MORGEN KAN DU JO PRØVE DISSE SAFTIGE BANANPANNEKAKENE MED BLÅBÆR TIL FROKOST!

 

JEG BLIR FORRESTEN KJEMPEGLAD OM DU VIL FØLGE MEG PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK!

 

BON APPÉTIT!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Handlekurv
Rull til toppen