fbpx

DEKADENT OG DIGG DESSERTPIZZA

 

Dekadent dessertpizza

Dessertpizza er helt supert å servere på sommeren, for da smaker både frukten og bærene aller best. I tillegg til at de også inneholder mer vitaminer og andre godsaker (som f.eks. de supersunne antioksidantene vi så gjerne vil ha)!

Nyt dessertpizzaen på varme soldager, og få en real energi-innsprøyting. Eller server den som en frisk dessert etter en god middag!

P.S! Dessertpizzaen smaker selvfølgelig best med en gang, men den holder seg en dag eller to i kjøleskapet.

 

Dekadent dessertpizza

 

DU TRENGER:

Vannmelon (gjerne uten frø)
Bær/frukt
Friske mynteblader (hvis du liker det)

Jeg brukte jordbær, bringebær, kirsebær og melon.

VANILJEKREM (nok til 2 fruktpizza):
100 g gresk yoghurt
100 g kremost (f.eks. Philadelphia)
1 ts vaniljeekstrakt (eller 1 ts vaniljesukker)
1-2 ss lønnesirup eller honning, etter smak

 

SLIK GJØR DU:

Kutt vannmelonen i to, og kutt deretter to pizzaer i ca. 1 cm tykkelse.
Rør sammen ingrediensene til vaniljekremen, og bre utover pizzaene.
Fyll på med ønsket frukt og bær.
Oppbevares kaldt til servering.

Spis en søt regnbue!

 

Dekadent dessertpizza

 

VI KAN VEL ALDRI FÅ NOK AV FRUKT, KAN VI VEL? PRØV DENNE FARGERIKE OG FRISKE FRUKTSALATEN!

 

JEG BLIR FORRESTEN KJEMPEGLAD OM DU VIL FØLGE MEG PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK!

 

BON APPÉTIT!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Handlekurv
Rull til toppen