Dessertpizza er helt supert å servere på sommeren, for da smaker både frukten og bærene aller best. I tillegg til at de også inneholder mer vitaminer og andre godsaker (som f.eks. de supersunne antioksidantene vi så gjerne vil ha)!
Nyt dessertpizzaen på varme soldager, og få en real energi-innsprøyting. Eller server den som en frisk dessert etter en god middag!
P.S! Dessertpizzaen smaker selvfølgelig best med en gang, men den holder seg en dag eller to i kjøleskapet.
DU TRENGER:
Vannmelon (gjerne uten frø)
Bær/frukt
Friske mynteblader (hvis du liker det)
Jeg brukte jordbær, bringebær, kirsebær og melon.
VANILJEKREM (nok til 2 fruktpizza):
100 g gresk yoghurt
100 g kremost (f.eks. Philadelphia)
1 ts vaniljeekstrakt (eller 1 ts vaniljesukker)
1-2 ss lønnesirup eller honning, etter smak
SLIK GJØR DU:
Kutt vannmelonen i to, og kutt deretter to pizzaer i ca. 1 cm tykkelse.
Rør sammen ingrediensene til vaniljekremen, og bre utover pizzaene.
Fyll på med ønsket frukt og bær.
Oppbevares kaldt til servering.
Spis en søt regnbue!
VI KAN VEL ALDRI FÅ NOK AV FRUKT, KAN VI VEL? PRØV DENNE FARGERIKE OG FRISKE FRUKTSALATEN!
JEG BLIR FORRESTEN KJEMPEGLAD OM DU VIL FØLGE MEG PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK!
BON APPÉTIT!