TRE SMAKFULLE MIDDAGSTIPS PÅ 1-2-3!

Tre middagstips på 1-2-3!

Vi trenger alle litt inspirasjon til middagsplanleggingen. Jeg hjelper gjerne til – og her er derfor ukens: Tre middager på 1-2-3!

Tre middager som er enkle å lage, uten å bruke altfor mye tid på kjøkkenet. Men det er tross alt hjemmelaget mat vi snakker om, så noe tid må du beregne. Det skal være retter de fleste i familien liker, i tillegg til at det skal være sunt. Og til sist, men ikke minst – det skal smake godt!

 

Lettere-sheperds-pie-med-blomkalmos

LETTERE SHEPERD´S PIE MED BLOMKÅLMOS

Sheperds pie er opprinnelig satt sammen av en tomat- og kjøttsaus i bunnen, toppet med et lokk av potetmos og ost. For å gjøre den litt lettere – både for kropp og for mage – har jeg byttet ut potetmosen med en blomkålmos. Det er en rett alle i familien liker, og den er veldig enkel å lage. Klikk her for oppskrift!

 

Sunn og styrkende tomatsuppe

STYRKENDE OG SUNN TOMATSUPPE MED MASSE SMAK!

Dette er en skikkelig smaksrik og styrkende tomatsuppe (den inneholder faktisk en hel hvitløk!). Server denne varmende tomatsuppen med for eksempel litt creme fraiche, kokt egg eller stekte pølsebiter. Og kjenn at kroppen får styrken tilbake i vintermørket! Klikk her for oppskrift!

 

Alt i en kjele med tagliatelle, cherrytomater og basilikum

TAGLIATELLE MED CHERRYTOMATER OG BASILIKUM – MIDDAG PÅ TOTALT 10 MINUTTER!

Dette er en veldig enkel «alt-i-en-kjele» pastarett – som praktisk talt lager seg selv. Det eneste du trenger å gjøre er å kutte løk og hvitløk, ha alle ingrediensene i kjelen, og koke opp. I denne alt-i-en-kjelen blandes alle smakene sammen, og etter kun 10 minutter kan du nyte en deilig og smakfull middag! Klikk her for oppskrift!

 

FANT DU INGENTING SOM FRISTET? SE FORRIGE UKES: TRE MIDDAGSTIPS PÅ 1-2-3!

 

FØLG MEG GJERNE PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK!

 

BON APPÉTIT!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Handlekurv
Skroll til toppen