VAFFELOMELETT – EN ARTIG VRI PÅ FROKOSTEN!

Vaffelomelett - en artig vri på frokosten

Vaffeljernet kan brukes til så mangt. Og det fungerer helt perfekt når du har lyst til å gjøre en liten vri på frokosteggene. Vaffelomeletten kan selvfølgelig fylles med det du liker best – og jeg brukte leftover-grønnsakene jeg hadde i kjøleskapet. Og ost. Alltid litt ost.

 

DU TRENGER:

(Gir 2 plater)

3 egg
3 ss melk
1 asparges, skjært i tynne skiver
1 vårløk, skjært i tynne skiver
1/2 mozzarella, skjært i tynne skiver
1/2 bifftomat
1/2 ts tørket timian
Salt og pepper etter smak

 

SLIK GJØR DU:

Visp egg og melk i en bolle.
Tilsett asparges, vårløk og krydder.
Varm vaffeljernet, og pensle med litt olje.
Hell i halvparten av røren.
Stek til omeletten begynner å bli tørr på toppen (ca. 2-3 minutter).
Legg på tynne skiver med tomat og mozzarella, og fold vaffelen.
Lukk igjen jernet, og gi osten får tid til å smelte.
Ta omeletten forsiktig ut av jernet (den er skjørere enn en vanlig vaffel).
Gjenta samme prosedyre med vaffelomelett nr. 2.
Dryss over litt ferske urter, og server!

 

Vaffelomelett - en artig vri på frokosten

 

HER HAR DU EN ANNEN FROKOSTVARIANT FRA VAFFELJERNET – SØT OG SUNN FROKOSTVAFFEL MED GRESSKAR OG KANEL!

 

BON APPÉTIT!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Handlekurv
Skroll til toppen