Vaffeljernet kan brukes til så mangt. Og det fungerer helt perfekt når du har lyst til å gjøre en liten vri på frokosteggene. Vaffelomeletten kan selvfølgelig fylles med det du liker best – og jeg brukte leftover-grønnsakene jeg hadde i kjøleskapet. Og ost. Alltid litt ost.
DU TRENGER:
(Gir 2 plater)
3 egg
3 ss melk
1 asparges, skjært i tynne skiver
1 vårløk, skjært i tynne skiver
1/2 mozzarella, skjært i tynne skiver
1/2 bifftomat
1/2 ts tørket timian
Salt og pepper etter smak
SLIK GJØR DU:
Visp egg og melk i en bolle.
Tilsett asparges, vårløk og krydder.
Varm vaffeljernet, og pensle med litt olje.
Hell i halvparten av røren.
Stek til omeletten begynner å bli tørr på toppen (ca. 2-3 minutter).
Legg på tynne skiver med tomat og mozzarella, og fold vaffelen.
Lukk igjen jernet, og gi osten får tid til å smelte.
Ta omeletten forsiktig ut av jernet (den er skjørere enn en vanlig vaffel).
Gjenta samme prosedyre med vaffelomelett nr. 2.
Dryss over litt ferske urter, og server!
HER HAR DU EN ANNEN FROKOSTVARIANT FRA VAFFELJERNET – SØT OG SUNN FROKOSTVAFFEL MED GRESSKAR OG KANEL!
BON APPÉTIT!