Vi trenger alle litt inspirasjon til middagsplanleggingen. Og her serverer jeg: Tre middager på 1-2-3!
Tre middager som er enkle å lage, uten å bruke altfor mye tid på kjøkkenet. Men det er tross alt hjemmelaget mat vi snakker om, så noe tid må du beregne. Det skal være retter de fleste i familien liker, i tillegg til at det skal være sunt. Og til sist, men ikke minst – det skal smake godt!
Først ut er en ALT-I-EN-KJELE PASTA – middagen som lager seg selv. Deretter hjemmelaget TIKKA MASALA. Og til slutt en varmende BLOMKÅLSUPPE. Dette må jo bare bli en bra uke!
TAGLIATELLE MED CHERRYTOMATER OG BASILIKUM – MIDDAG PÅ TOTALT 10 MINUTTER!
En latterlig enkel «alt-i-en-kjele» pastarett – som praktisk talt lager seg selv. Det eneste du trenger å gjøre er å kutte løk og hvitløk, ha alle ingrediensene i kjelen, og koke opp. Klikk her for oppskrift!
HJEMMELAGET CHICKEN TIKKA MASALA – LETTERE ENN DU TROR!
Hadde noen sagt til meg at jeg ville spise min egen hjemmelagde chicken tikka masala for noen år tilbake, så ville de blitt servert et fårete smil. Men her sitter jeg da, med av de beste chicken tikka masalaene jeg har smakt. Homemade. From scratch. Og kan jeg lage det, så kan du! Klikk her for oppskrift!
KRAFT(IG) BLOMKÅLSUPPE MED CRISPY CHORIZO
Blomkålsuppe trenger absolutt ikke være kjedelig. Denne er laget på en base av hønsekraft. Noe som ikke bare gir en rik og fyldig smak, men også ekstra påfyll av næringstoffer som er viktige for god helse og en sterk kropp. Og med ekstra sødme fra løk og gulrot, og til slutt toppet med crispy chorizo. Yummi! Klikk her for oppskrift!
FANT DU INGENTING SOM FRISTET? SE FORRIGE UKES: TRE MIDDAGER PÅ 1-2-3!
BON APPÉTIT!