DET HAR GÅTT 1 ÅR MED UKENTLIGE MIDDAGSTIPS – OG HER ER DE 3 MEST POPULÆRE!

Tre middagstips på 1-2-3!

Vi trenger alle middagstips – ja, generelt litt inspirasjon til middagsplanleggingen. Jeg hjelper gjerne til – og for ett år siden startet jeg derfor ett ukentlig innlegg: Tre middagstips på 1-2-3! 

Tre middager som er enkle å lage, uten å bruke altfor mye tid på kjøkkenet. Men det er tross alt hjemmelaget mat vi snakker om, så noe tid må du beregne. Det skal være retter de fleste i familien liker, i tillegg til at det skal være sunt. Og til sist, men selvfølgelig ikke minst:

DET SKAL SMAKE GODT!

 

Laks trukket i hvitvin og dill med kremet dip

LAKS TRUKKET I HVITVIN OG DILL MED ASPARGES OG KREMET AGURKDIPP

Laks trukket i hvitvin-og dillkraft med asparges og kremet dipp er en super fiskemiddag, som passer perfekt til lette og lyse sommerkvelder. Selvom jeg må innrømme at jeg gjerne spiser denne middagen «anyday». Klikk her for oppskrift!

 

Auberginepizza – Low-Carb

AUBERGINEPIZZA – LITEN I STØRRELSE, STOR PÅ SMAK! (LOW-CARB)

Auberginepizza er rett og slett «minipizzaer» laget med aubergineskiver som bunn. Aubergineskivene bakes først i ovnen til de er myke, og deretter fyller du på med en smakfull tomatsaus og revet mozzarella. Til slutt grilles hele herligheten i ovnen, til osten er smeltet og gyllen. En skikkelig familiefavoritt! Klikk her for oppskrift!

 

Bakt torsk med urtesmør, cherrytomater og blomkålris

BAKT TORSK MED URTESMØR, CHERRYTOMATER OG BLOMKÅLRIS

Jeg får aldri nok av gode fiskeoppskrifter, og spesielt ikke når den er så enkel som denne! Bakt torsk med urtesmør smaker helt nydelig sammen med søte cherrytomater og sunn blomkålris. Og det er slettes ikke rart at dette raskt ble bloggens mest populære middag! Klikk her for oppskrift!

 

FANT DU INGENTING SOM FRISTET? SE FORRIGE UKES: TRE MIDDAGSTIPS PÅ 1-2-3!

 

JEG BLIR FORRESTEN KJEMPEGLAD OM DU VIL FØLGE MEG PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK!

 

BON APPÉTIT!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Handlekurv
Skroll til toppen