MIDDAGSHJELPEN ER HER! 3 MIDDAGSTIPS PÅ 1-2-3!

Tre middagstips på 1-2-3! Vi trenger alle litt inspirasjon til middagsplanleggingen. Jeg hjelper gjerne til – og her er derfor ukens: Tre middagstips på 1-2-3!

Tre middager som er enkle å lage, uten å bruke altfor mye tid på kjøkkenet. Men det er tross alt hjemmelaget mat vi snakker om, så noe tid må du beregne. Denne uken har to av middagene litt lengre tilberedningstid enn vanlig, men med litt planlegging går det som en lek. Det skal være retter de fleste i familien liker, i tillegg til at det skal være sunt. Og til sist, men selvfølgelig ikke minst:

DET SKAL SMAKE GODT!

  Kyllingcurry med basilikum og kokosmelk

CURRY MED KYLLING OG KOKOSMELK, SLOW COOK

Det finnes uendelig av forskjellige curryer og det skal godt gjøres å ikke finne en du liker! Jeg liker denne kyllingcurryen fordi den er akkurat passe mild (fordi den inneholder kokosmelk), den er akkurat passe sterk (fordi den inneholder ingefær), og akkurat passe frisk (fordi den inneholder basilikum og koriander)! Denne curryen er laget i en slowcooker, og da lager middagen faktisk seg selv mens du er på jobb! Klikk her for oppskrift!

 

Laks trukket i hvitvin og dill med kremet dip

LAKS TRUKKET I HVITVIN OG DILL MED ASPARGES OG KREMET AGURKDIPP

Laks trukket i hvitvin-og dillkraft med asparges og kremet dipp er en super fiskemiddag, som passer perfekt til lette og lyse sommerkvelder. Selvom jeg må innrømme at jeg gjerne spiser denne middagen «anyday». Dette er faktisk en av mine absolutte favorittmiddager! Klikk her for oppskrift!

 

Fylt butternutgresskar med chevre og bacon

FYLT BUTTERNUT GRESSKAR MED BACON OG CHÈVRE – TYPISK PROVENCE

“Légumes farcis” er en klassisk provencalsk rett der diverse grønnsaker fylles med en farse av kjøtt og grønnsaker, og gratineres i ovnen. Du kan egentlig velge nesten hvilken som helst grønnsak (løk, tomat, squash, aubergine, etc.). Og jeg har altså valgt butternut-gresskar. Blandingen av den søtlige gresskar- og løksmaken mot den salte bacon- og chévresmaken er helt uimotståelig. Jeg synes selv denne retten ser ganske avansert ut, men den er veldig enkel å lage. P.S. Forbaker du gresskaret kvelden før, så lager du denne middagen på en halvtime. Klikk her for oppskrift!

 

FANT DU INGENTING SOM FRISTET? SE FORRIGE UKES: TRE MIDDAGSTIPS PÅ 1-2-3!

 

 

JEG BLIR FORRESTEN KJEMPEGLAD OM DU VIL FØLGE MEG PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK!

 

 

BON APPÉTIT!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Handlekurv
Skroll til toppen