Jeg blir aldri lei av “one pot”, eller “alt i en kjele”-konseptet (eller faktisk “alt i en pakke” som det blir i denne oppskriften). Det blir minimalt med oppvask, middagen kan forberedes på forhånd, alle smakene smelter sammen – og ingenting går til spille.
Det eneste som er viktig å passe på, er å kutte grønnsakene så tynne så mulig. Slik at både fisken og grønnsakene blir ferdigbakt til samme tid!
DU TRENGER:
(Til 2 personer)
2 laksefileter
10 scampi, rå og uten skall
1 stor squash, skjært i tynne kvartinger
2 små gulrøtter, skjært i tynne halvmåner
1/2 liten rødløk, skjært i tynne halvmåner
2 ss olje
Salt og pepper
Aluminiumsfolie
KREMET GRESSLØKSAUS:
1 dl fløte (lett eller vanlig)
1 ss presset sitronsaft
2 hvitløksfedd, finhakket
1 ss gressløk, hakket
0,5 ts salt
En klype kayennepepper
SLIK GJØR DU:
Sett stekeovnen på 200 grader.
Legg opp to store aluminiumsark, og fordel grønnsakene utover.
Hell olje over grønnsakene (ca. 1 ss per pakke), og krydre med salt og pepper.
Legg på laks og scampi.
Bland sammen alle ingrediensene til sausen, og fordel halvparten i hver pakke.
Lukk aluminiumspakkene, og stek de i ovnen i 15-20 min (sjekk både grønnsakene og fisken).
PRØV OGSÅ “ALT I EN” TORSKEPAKKE MED GRESSKAR, SPINAT OG FETAOST – SUPERGODT OG SELVFØLGELIG LIKE ENKELT!
BON APPÉTIT!
FØLG MEG FORRESTEN PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK!