MIDDAGEN ER SERVERT. TRE MIDDAGSTIPS PÅ 1-2-3!

Tre middagstips på 1-2-3!

Vi trenger alle litt inspirasjon til middagsplanleggingen. Jeg hjelper deg gjerne og her er ukens: Tre middager på 1-2-3!

Tre middager som er enkle å lage, uten å bruke altfor mye tid på kjøkkenet. Men det er tross alt hjemmelaget mat vi snakker om, så noe tid må du beregne. Det skal være retter de fleste i familien liker, i tillegg til at det skal være sunt. Og til sist, men ikke minst – det skal smake godt!

Selvom vi er inne i adventstiden er denne ukens middager helt fri for jul! Først ut er familiefavoritten FISKEGRATENG. Deretter SPINAT OG BROKKOLISUPPE – vi trenger vel alle litt ekstra styrke i julestria. Og til slutt magiske FYLTE SQUASHRULLER. Middagen er servert!

 

 

Familiens fiskegrateng med skjulte skatter

FAMILIENS FISKEGRATENG MED SKJULTE SKATTER

Det er ikke alltid så lett å få de minste til å spise opp fiskemiddagen. Fiskegrateng derimot, slår sjelden feil. I gratengen er nemlig fisken godt skjult blant makaroni og andre godsaker, og det er lett å glemme at den faktisk er der! Klikk her for oppskrift!

 

Spinat og brokkolisuppe

SPINAT OG BROKKOLISUPPE SOM GJØR SELV SKIPPER´N MISUNNELIG!

I denne suppen er det mange grønne saker. Og massevis av spinat, brokkoli og purre gjør dette til skikkelig sunne saker. Allikevel har suppen masse gode smaker! Klikk her for oppskrift!

 

Squashruller i tomatsaus fylt med ricotta og salsiccia

SQUASHRULLER I TOMATSAUS FYLT MED RICOTTA OG SALSICCIA

Fylte squashruller smaker helt magisk! Tynne squashskiver smøres med en blanding av salsiccia (italiensk pølse), ricotta og fersk basilikum. Og til slutt bakes i ovnen på en seng av deilig tomatsaus. Simsalabim! Klikk her for oppskrift!

 

FANT DU INGENTING SOM FRISTET? SE FORRIGE UKES: TRE MIDDAGER PÅ 1-2-3!

 

BON APPÉTIT!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Handlekurv
Skroll til toppen