TIL DEG SOM GIKK GLIPP AV SOMMERMAT-DAGER 2023 – OPPTAK

BONJOUR, MON AMI!

Velkommen til Sommermat-dager 2023 – eller reprisen av det, blir vel riktigere å si:-)
I tre dager har jeg hatt besøk av over 1200 glade matentusiaster “hjemme” på kjøkkenet mitt i Provence. Vi har fylt kjøkkenet med massevis av fargerike og sunne oppskrifter, lett og god sommermat, matinspirasjon og god stemning. Og dette er til deg som av en eller annen grunn gikk glipp av det.

Klikk deg inn på filmene under, og se opptak fra Sommermat-dager 2023!

PS! Og selv om du kanskje allerede har lastet ned oppskriftsheftet, så anbefaler jeg deg allikevel å kikke på filmene. Der får du nemlig mange gode tips, som du ikke finner i oppskriftsheftet:-)

Klikk på “PLAY” og deretter på “firkanten” nederst til høyre, for å se filmen i større format
Klikk på “PLAY” og deretter på “firkanten” nederst til høyre, for å se filmen i større format
Klikk på “PLAY” og deretter på “firkanten” nederst til høyre, for å se filmen i større format.

Da håper jeg disse sendingene har gitt deg en god idé på hvordan du kan fylle sommeren med lett, fargerik og nydelig mat! Og som en liten sommergave til deg fra meg, så legger jeg også ved oppskriftsheftet: Klikk her for å laste det ned!

JEG ØNSKER DEG EN RIKTIG GOD OG FARGERIK SOMMER!

PS! HUSK Å FØLGE MEG PÅ FB OG IG FOR LETT MATINSPIRASJON GJENNOM HELE SOMMEREN. JEG HAR FORTSATT MANGE GODSAKER PÅ LUR!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Handlekurv
Skroll til toppen