Jeg elsker ost! Og denne omeletten med spinat – fylt med parmesan, cheddar, feta og ricotta er som skapt for meg! Deilig ostefyll som smelter utover tallerkenen… Jeg får vann i munnen bare jeg skriver om det!
DU TRENGER:
(1 porsjon)
2 egg
Ca. 70 g spinat (2 gode never)*
2 ss melk
1 god ss parmesan, revet
1 god ss cheddar, revet
1/2 fedd hvitløk, finhakket
1/4 ts malt muskatnøtt
1 klype salt og pepper (etter smak)
1 ss olje til steking
1 god ss fetaost, smuldret
1 god ss ricotta, smuldret
Friske urter, finhakket (jeg brukte basilikum)
*Du kan også bruke fryst spinat, men da burde du klemme ut vannet før du bruker den.
SLIK GJØR DU:
Miks egg, spinat og melk med en stavmikser.
Tilsett parmesan, cheddar, hvitløk, muskatnøtt, salt og pepper. Bland godt.
Stek eggeblandingen i olje på svak varme under lokk, til den begynner å bli tørr på overflaten.
Smuldre sammen fetaost, ricotta og friske urter, og fordel det over halve omeletten.
Vend over den andre halvparten av omeletten (slik at den blir til en halvmåne).
Dekk til med lokk, og stek videre til ostefyllet smelter, ca. 1-3 min.
Server med en gang, og dryss gjerne over hakkede nøtter.
PRØV OGSÅ LETT “PAI UTEN BUNN” MED SQUASH OG CHÈVRE – HELT NYDELIG!
BON APPÉTIT!
FØLG MEG FORRESTEN PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK!