Det som er så greit med snurrer, er at de lages i en fei! Du kjøper bare en ferdig pizzabunn, og så fyller du på med det du liker. Og det du har. Disse snurrene ble utrolig saftige og smakfulle, med kremet spinat, soltørket tomat og feta! Snurrer er også den perfekte turmat, uansett om du foretrekker lange turer på fjellet, eller piknik i parken. De søler ikke, og er like gode kalde, som varme.
Så snurr deg rundt, og test ut disse!
DU TRENGER:
(til 10 -12 snurrer)
Ca. 200 g frisk spinat
1 fedd hvitløk, finhakket
2 ss crème fraîche
1/2 ts muskat (hvis du har)
Ca. 1/2 glass fetaterninger på glass
Ca. 6 soltørkede tomater, skjært små i biter
Ca. 20 sorte oliven
1 pizzabunn*
Olje til steking
Salt og pepper
*Tine har forresten kommet med en pizzabunn med fullkorn og spelt, hvis du ønsker et sunnere alternativ til vanlig bunn.
SLIK GJØR DU:
Skyll spinaten, og surr den i olje.
Når spinaten er myk, tilsetter du hvitløk, crème fraîche og muskat.
Rør godt, smak til med salt og pepper (ikke salt for mye – fetaosten er ganske salt i seg selv).
Rull ut pizzabunnen, og fordel spinatfyllet utover.
Fordel utover feta, soltørket tomat og oliven.
Rull deigen sammen (som en stor pølse).
Skjær til slutt pølsen i skiver (ca. 2 cm tykke), og legg de på et stekebrett med bakepapir.
Stek i ovnen etter anvisning på pakken (deigen).
Du ser også når rullene begynner å bli gylne (og ferdige).
Avkjøl på rist.
Nytes til lunsj eller f.eks. som et mellommåltid. Eller aller best – ute i naturen!
PRØV OGSÅ DISSE ENKLE PIZZASNURRENE – BARNA ELSKER DE!
BARNSLIGE PIZZASNURRER TIL SMÅ OG STORE
JEG BLIR FORRESTEN KJEMPEGLAD OM DU VIL FØLGE MEG PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK!
BON APPÉTIT!
Kombinasjonen fetaost og spinat er aldri feil. Gleder meg til å prøve denne. Har aldri før prøvd ferdig pizzabunn – godt tips.
Helt enig! Spinat + feta = sant:-) Og ja, noen ganger er det veldig greit å jukse litt!