Sautert sopp- og brokkolisalat passer godt til både kjøtt og fisk. Og ønsker du et sunnere alternativ til poteter eller ris, er dette et helt ypperlig tilbehør. Lav karbo er det også!
DU TRENGER:
(Til 4 personer)
250 g sjampinjong
1 brokkoli, skylt og kuttet i små buketter
1 rødløk, kuttet i tynne strimler
1 hvitløksfedd, finhakket
1 neve cashewnøtter
Olje til steking
1 ss soyaolje
Salt og pepper
SLIK GJØR DU:
Rens soppen og kutt den i skiver.
Stek soppen i en tørr stekepanne (på middels til høy varme).
Vend soppen godt rundt, så den ikke svir seg!
Når soppen begynner å slippe ut vann, og er gyllen i kantene, krydre med salt og pepper.
La soppen hvile på kjøkkenbenken, mens du steker løken blank i litt olje, ca. 3-4 min.
Tilsett hvitløk, og stek i 1 min.
Ha i brokkolien, og la det surre til den er begynner å bli myk, ca. 5 min.
Legg soppen tilbake i pannen, og vend inn soyasaus og cashewnøtter.
Hell over litt god olivenolje, og smak til med salt og pepper.
JEG KAN OGSÅ ANBEFALE ENESTÅENDE EDAMAME- OG KIKERTSALAT MED AVOKADO SOM TILBEHØR. PASSER GODT TIL DET ALLER MESTE!
FØLG MEG GJERNE PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK!