Kombinasjonen mellom søt vannmelon, frisk mynte og salt fetaost, gir en spennende smak. Og med dette friske – og litt annerledes tilbehøret – kan du egentlig servere de fleste typer kjøtt.
Å kutte vannmelonen i terninger er enkelt. Kutt først vannmelonen i to. Deretter kutter du langs sidene, og så midtveis. Nå kan du forsiktig grave ut skiver med vannmelonkjøtt, som til slutt kuttes i passende terninger.
DU TRENGER:
(2-3 posjoner)
1/2 medium stor vannmelon
200 g fetaost (uten lake)
4 ss mynte (ca. 10 g), finhakket
Nykvernet pepper
SLIK GJØR DU:
Kutt melonen i terninger, ca. 1,5×1,5 cm.
Skjær fetaosten i terninger, ca. 1×1 cm.
Vend melon, fetaost og mynte forsiktig rundt i en stor bolle.
Kvern over massevis av pepper.
P.S! Med litt spekeskinke ved siden av, blir denne salaten også til en nydelig lunsj!
PRØV OGSÅ EPLEKJEKK OG LETT COLESLAW SOM TILBEHØR TIL GRILLMATEN!
JEG BLIR FORRESTEN KJEMPEGLAD OM DU VIL FØLGE MEG PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK!
BON APPÉTIT!