“GRØNNE” OG NATURLIGE GAVER – INNPAKNING

Julegaveinnpakning

Kunsten med førjulstiden er å kose seg med den. Og som den julenerden jeg er, kan jeg med hånden på hjertet si at jeg til og med koser meg med å pakke inn julegaver. Da passer jeg på å være alene i huset, setter på deilig julemusikk, tenner stearinlys og skjenker meg et glass vin.

 

Julegaveinnpakning

Jeg pleier alltid å ha et tema, og i år er det “grønn jul”. Det vil si at jeg rett og slett gikk ut i hagen (og siden jeg er i Oslo for øyeblikket – den vinterkledde hagen til pappa), og samlet diverse kvister, grener og blader. Disse fikk tørke over natten, og kvelden etter brukt til å pynte årets julegaver.

 

Julegaveinnpakning

Ellers så er det “du tager hva du haver”-tankegangen som gjelder, og jeg brukte ting jeg allerede hadde liggende. Gråpapir på rull, hyssing, tape, etiketter, et par kanelstenger, glitter og lim. Deretter var det bare å kose seg med innpakningen, og kjøre på med litt glitter i ny og ne. Ganske så enkelt, men ganske så fint også.

 

Julegaveinnpakning

Håper dette kan være til inspirasjon for noen. For ekstra julestemning kan du forresten høre på denne sangen her! Og følg med de to neste ukene – da kommer det nye, flotte, og ikke minst enkle ideer, til hvordan du kan pynte bordet.

 

Julegaveinnpakning

 

OG HAR DU IKKE FÅTT JULESTEMNING ENDA, MÅ DU RETT OG SLETT FYLLE HUSET MED LUKTEN AV DENNE NATURLIG SØTE KRYDDERKAKEN!

 

JEG BLIR FORRESTEN KJEMPEGLAD OM DU VIL FØLGE MEG PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK!

 

JOYEUX NOEL!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Handlekurv
Skroll til toppen