fbpx

DET PERFEKTE PIKNIKBRØD TIL PIKNIK– FYLT MED ALT SOM ER GODT!

Perfekt piknikbrød

Perfekt piknikbrød til piknik er akkurat det navnet tilsier. Det er nemlig det helt perfekte brødet å ha med seg på piknik! Skjær av lokket på brødet, hul ut innmaten, fyll det til randen med godsaker som skinke, salat, mozzarella, pesto og marinerte grønnsaker- Legg på lokket og pakk det inn. Ikke noe søl, det er enkelt å spise – og det smaker fantastisk godt!

Når det kommer til selve brødet er det viktig å finne et rundt brød. Og jo høyere brødet er, jo mer plass blir det til fyllet og alle godsakene! Alle smakene får virkelig satt seg på veien! Bare husk å ta med en god brødkniv. Og nyt naturen og hverandre!

 

Perfekt piknikbrødPerfekt piknikbrød

 

DU TRENGER:

(Til 4 personer)

1 rundt brød (P.S! Jo høyere, jo mer plass til alt som er godt!)
6-7 ts pesto
1 rød paprika, kuttet i skiver (ca. 3 cm brede)
2 squash, skjært i skiver (ca. 3 mm tykke)
100 g. spekeskinke (eller vanlig skinke)
4 store salatblader
1 mozzarella, kuttet i skiver
1 neve basilikum, hakket
Salt og pepper etter smak

 

SLIK GJØR DU:

Sett stekeovnen på grill, og pensle paprika- og squashskivene med litt olje.
Krydre med salt og pepper, og grill skivene til de er myke, ca. 10 min (pass på!).
Avkjøl grønnsaksskivene.
Skjær av toppen av brødet (som vil utgjøre lokket), og ta ut innmaten.
Smør utover pesto, på siden, i bunnen, og i lokket.
Fordel lagvis utover spekeskinke, salat, paprika, mozzarella, basilikum og squash.
Krydre med salt og pepper.
Fortsett med lag nr. 2, på samme måte som det forrige.
Legg over lokket og pakk inn brødet i plastfolie, slik at det holder seg godt sammen.
Brødet holder seg godt, fra morgen til kveld!

 

Perfekt piknikbrød Perfekt piknikbrød

 

HER FINNER DU FLERE GODE OPPSKRIFTER – PERFEKSJONERT TIL PIKNIK!

 

JEG BLIR FORRESTEN KJEMPEGLAD OM DU VIL FØLGE MEG PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK!

 

SNIPP, SNAPP, SNUTE –
EVENTYRET ER DER UTE!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Handlekurv
Rull til toppen