Perfekt piknikbrød til piknik er akkurat det navnet tilsier. Det er nemlig det helt perfekte brødet å ha med seg på piknik! Skjær av lokket på brødet, hul ut innmaten, fyll det til randen med godsaker som skinke, salat, mozzarella, pesto og marinerte grønnsaker- Legg på lokket og pakk det inn. Ikke noe søl, det er enkelt å spise – og det smaker fantastisk godt!
Når det kommer til selve brødet er det viktig å finne et rundt brød. Og jo høyere brødet er, jo mer plass blir det til fyllet og alle godsakene! Alle smakene får virkelig satt seg på veien! Bare husk å ta med en god brødkniv. Og nyt naturen og hverandre!
DU TRENGER:
(Til 4 personer)
1 rundt brød (P.S! Jo høyere, jo mer plass til alt som er godt!)
6-7 ts pesto
1 rød paprika, kuttet i skiver (ca. 3 cm brede)
2 squash, skjært i skiver (ca. 3 mm tykke)
100 g. spekeskinke (eller vanlig skinke)
4 store salatblader
1 mozzarella, kuttet i skiver
1 neve basilikum, hakket
Salt og pepper etter smak
SLIK GJØR DU:
Sett stekeovnen på grill, og pensle paprika- og squashskivene med litt olje.
Krydre med salt og pepper, og grill skivene til de er myke, ca. 10 min (pass på!).
Avkjøl grønnsaksskivene.
Skjær av toppen av brødet (som vil utgjøre lokket), og ta ut innmaten.
Smør utover pesto, på siden, i bunnen, og i lokket.
Fordel lagvis utover spekeskinke, salat, paprika, mozzarella, basilikum og squash.
Krydre med salt og pepper.
Fortsett med lag nr. 2, på samme måte som det forrige.
Legg over lokket og pakk inn brødet i plastfolie, slik at det holder seg godt sammen.
Brødet holder seg godt, fra morgen til kveld!
HER FINNER DU FLERE GODE OPPSKRIFTER – PERFEKSJONERT TIL PIKNIK!
JEG BLIR FORRESTEN KJEMPEGLAD OM DU VIL FØLGE MEG PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK!
SNIPP, SNAPP, SNUTE –
EVENTYRET ER DER UTE!