MIN JULEGAVE TIL DEG – GRATIS JULEHEFTE MED SØTE OG SUNNE FRISTELSER❤️

Søt, sunn & god jul!

 

Jeg eeeelsker julen, og alt som hører til!

Alle luktene,
tradisjonene,
de gode minnene,
alle søtsakene…

Ja, listen over ting jeg liker ved julen, er lengre enn et godt år. Og det jeg kanskje liker aller, aller best – er at julen er høytiden for å kose seg! Vi nyter tiden sammen med familie og venner. Vi spiser og vi drikker. Og vi slapper av inne – og ikke minst ute i naturen.

Julen er også en tid for å være raus. Og siden jeg er i det gavmilde hjørnet, har jeg laget et litt smartere oppskriftshefte til deg! Et julehefte som er fylt av “sunnifsierte” juleklassikere, og bedre alternativer til den tradisjonelle konfektesken.

Samme gode smak, bare litt smartere og bedre for kroppen!

 

KLIKK HER FOR Å FÅ TILGANG TIL HEFTET DITT!

 

Søt julemarsipan uten sukker

 

FOR SUNN OG GOD JULEINSPIRASJON, FØLG MEG PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK!

 

JOYEUX NÖEL!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Handlekurv
Skroll til toppen