fbpx

LETT KREMET LINSEPASTASALAT MED TUNFISK OG CHERRYTOMATER

Kremet linsepastasalat med tunfisk

Kremet linsepastasalat med tunfisk er en frisk og balansert salat, som metter bra i magen. Når du bruker linsepasta fremfor vanlig pasta, hjelper du blodsukkeret ditt (fordi linser gir en saktere blodsukkerstigning enn hvetemel). Tunfisken gir et godt påfyll med proteiner – og dermed en god metthetsfølelse. Og grønnsakene tilfører kroppen gode vitaminer og mineraler.

Linsepastasalat er perfekt å ta med «ut til lunsj», men kan også spises som en lettere middag. Og den smaker gjerne best dagen etter, slik at dressingen og smakene får satt seg skikkelig!

 

Kremet linsepastasalat med tunfisk

 

DU TRENGER:

(2 (store) posjoner

250 g linsepasta
1 boks tunfisk
2 stangselleri, kuttet
2,5 dl cherrytomater, delt i to
0,5 rødløk, finhakket
1 dl erter (frosne)
1 liten boks mais, avrent

DRESSING:
1 dl majones
4 ss crème fraîche (lett/vanlig)
1 ss hvitvinseddik
1 hvitløksfedd, knust
0,5 sitron, presset
0,5 ts salt
0,5 ts pepper
Gressløk, hakket

 

SLIK GJØR DU:

Kok pastaen etter anvisning på pakken.
Hell av vann/olje fra tunfisken, og flak den opp med en gaffel.
Bland sammen pasta, tunfisk, stangselleri, cherrytomater, rødløk, erter og mais i en stor bolle.
Bland sammen ingrediensene til dressingen.
Bland til slutt dressingen godt inn sammen med salaten.
Smak til med salt og pepper, dekk til og sett den i kjøleskapet.
La den stå kaldt fram til servering.

 

Kremet linsepastasalat med tunfisk

 

PRØV OGSÅ DET PERFEKTE PIKNIKBRØDET, PERFEKSJONERT TIL Å TA MED SEG UT PÅ LUNSJ!

 

JEG BLIR FORRESTEN KJEMPEGLAD OM DU VIL FØLGE MEG PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK!

 

BON APPÉTIT!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Handlekurv
Rull til toppen