MIN JULEGAVE TIL DEG – GRATIS HEFTE MED JULENS SØTSAKER (LIKE NÆRINGSRIKE, SOM DE ER GODE)!

Kokosmakroner (uten sukker)

Du som følger meg vet at jeg er glad i å kose meg (og du som er ny her vet det nå). Spesielt i jula! Da er det alle slagene, det er julekonfekt, det er gløgg, det er julemat. Og det er alt som hører jula til. Det jeg ikke liker derimot, er følelsen jeg får etter å ha spist for mye av alt det gode. Den dorske, stinne og ikke så behagelige julemagen som følger med i desember – og utover i januar. Men det er heldigvis enkle byttetriks du kan gjøre for å unngå dette. Og de tenker jeg å dele med deg her på bloggen, hver dag gjennom hele desember. Og jeg begynner i dag med søtsakene.

For det er faktisk enklere enn du tror å lage julekaker og konfekt med næring, som gir en god følelse – også etter at du har spist. Og for å kickstarte din beste jul så langt, har jeg samlet 5 juleklassikere i ett gratis oppskriftshefte. Her finner du blant annet pepperkaker, julemarsipan og kokosmakroner – og alle oppskriftene er uten hvitt sukker og hvetemel.

SE PÅ DET SOM MIN LILLE JULEGAVE TIL DEG.
Og nyt en strålende adventstid, med julekaker og godteri som gir energi og en strålende følelse!

 

Årets gratis julehefte

 

KLIKK HER OG HENT DITT GRATIS JULEHEFTE NÅ!

 

JEG KOMMER TIL Å DELE SØTE OG SALT JULEOPPSKRIFTER GJENNOM HELE DESEMBER, SÅ HUSK Å FØLGE MEG PÅ INSTAGRAMPINTEREST OG FACEBOOK – FOR EN LETT OG STRÅLENDE DESEMBER!

 

JOYEUX NOËL!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Handlekurv
Skroll til toppen