Grønne og gode squashwraps er helt supre å lage til lunsj. De er magevennlige og glutenfri, rike på fiber, proteiner og vitaminer fra havregryn og sommerens squash. PS! Bruk glutenfrie havregryn hvis du ikke tåler gluten!
Fyll wrapsen med ditt favorittpålegg, og du er good to go! Men prøv gjerne min favorittkombo: kremost, spinat, røkelaks og vårløk – med en skvis lime over til slutt! Oppskriften gir tre wraps, og de holder seg i kjøleskapet i tre dager.
DU TRENGER:
(Til 3 wraps)
2 små squash, kuttet i grove biter
4 egg
1,5 dl havregryn (glutenfri)
2 ts bakepulver
1 klype salt
2 ss frisk basilikum, hakket
SLIK GJØR DU:
Sett stekeovnen på 200 grader, og legg opp et stekebrett med bakepapir.
Pensle bakepapiret med olje, så blir wrapsen enklere å løsne.
Ha alle ingrediensene (bortsett fra basilikum) i blenderen, og miks til en helt jevn røre.
Rør inn basilikum.
Hell røra over bakepapiret, bruk en slikkepott og fordel det tynt utover i en firkant.
Stek i ovnen til wrapsen har stivnet i midten, og begynner å bli gyllen i kantene, ca. 15 min.
Bruk en pizzarulle, og kutt opp i 3 wraps.
Wrapsen kan oppbevares i kjøleskapet i 3 dager (pakket i plastfolie).
PRØV OGSÅ GRØNNE WRAPS MED KYLLING – ASIAN STYLE!
HUSK Å FØLGE MEG PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK FOR DAGLIG PÅFYLL AV FARGERIK MATINSPIRASJON!
BON APPÉTIT!