fbpx

FROSNE OG SØTE YOGHURTBITER MED BLÅBÆR OG GRANOLA

Fryste yoghurtbiter med blåbær og granola

Frosne og søte yoghurtbiter er hverdagssnop både for liten og stor. Yoghurtbitene består kun av gresk yoghurt, honning, noen bær og litt granola. Så når søtbehovet melder seg, er det bare å hugge innpå. Eller når barna vil ha godteri på en tirsdag – værsågod!

Mengdeforholdet i oppskriften vil selvfølgelig variere etter hvor store former du bruker. Så her er oppskriften mer til inspirasjon. Du kan også bruke andre bær, eller biter av frukt for den saks skyld. Hva med for eksempel biter av søt kiwi? Hm, det tror jeg det blir neste gang!

Jeg bruker min egen hjemmelagde GRAVERENDE GOD GRANOLA, men også her kan du bruke av det du har. Å lage disse yoghurtbitene tar deg akkurat 5 minutter (+ den tiden den trenger i fryseren selvsagt). Så her er bare å sette i gang!

 

Fryste yoghurtbiter med blåbær og granola

 

DU TRENGER:

(Ca. 24 små konfektbiter)

1 lite beger gresk yoghurt
3-4 ts flytende kaldslynget honning
3-4 ss blåbær*
3-4 ss granola

*Du kan bruke både ferske og frosne bær. Men bruker du frosne bær, er det lurt å ha de i en sil og helle kokende vann over. Dette er for å unngå at yoghurtbitene får for mye for mye vann i seg.

 

SLIK GJØR DU:

Finn fram egnede former (silikon er best), og plasser de på et fat.
Rør inn honning i yoghurten, og smak deg fram til hvor søt du ønsker den.
Ha en liten teskje yoghurt i formen.
Deretter fyller du på med noen blåbær.
Og til slutt topper du med litt granola.
Sett formene i fryseren, og la de stå i rundt 4 timer, til de er gjennomfrosne.
Oppbevares på glass/boks i fryseren.

 

Fryste yoghurtbiter med blåbær og granola

 

FROSNE MOCCAKULER MED MØRK SJOKOLADE ER OGSÅ PERFEKT Å HA I FRYSEREN!

 

JEG BLIR FORRESTEN KJEMPEGLAD OM DU VIL FØLGE MEG PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK!

 

BON APPÉTIT!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Handlekurv
Rull til toppen