DETTE ØNSKER JEG MEG TIL JUL!

Dette ønsker jeg meg til jul!

Jeg har dessverre blitt en av de personene det nesten er umulig å kjøpe gave til. Ikke bare er det kjedelig for de rundt meg – det er faktisk litt kjedelig for meg også. Jeg ender jo ofte opp med å kjøpe mine egne gaver!

Og etter en liten runde i tenkeboksen har jeg kommet fram til at det rett og slett er fordi jeg har alt jeg trenger. Men så tok jeg en runde til, og fant allikevel tre ting jeg har satt på ønskelisten min til jul!

 

ØNSKE NR. 1:

JEG ØNSKER AT ALLE MINE NÆRMESTE (INKLUDERT MEG SELV), SKAL HOLDE SEG FRISKE OG RASKE!

Dette er jo ikke akkurat noe du kan kjøpe i butikken. Men vi kan hver enkelt gjøre vårt. For eksempel ved å spise riktigere mat. Vi skal selvfølgelig fortsette å spise godt. Men ved å velge mat som inneholder riktige og viktige byggeklosser, vil kroppen hjelpe immunforsvaret når det møter på ulumskheter!

Så til alle kjære og nære, ta godt vare på dere selv!

 

Blaabaer-mynte-shot
Gi kroppen ekstra hjelp med en blåbær- og mynteshot – stappfull av antioksidanter!

 

ØNSKE NR. 2:

 

JEG ØNSKER MEG SNILLE BARN!

Banalt, I know! Jeg husker til og med min egen irritasjon når jeg spurte mine foreldre om deres ønsker – og så svarte de akkurat dette. Men det er jo faktisk det du trenger for at hverdagen skal gå opp. Snille barn, som hører etter. Helt objektivt sett så er selvfølgelig mine barn helt fantastiske! Snille er de forsåvidt også. Men det kan virke som de er inne i en fase da det er noe galt med hørselen.

Så kjære julenissen, om du leser dette

 

Søskenkjærlighet på godt og vondt!

 

ØNSKE NR. 3

 

JEG ØNSKER MEG MASSE LIKES, KLIKK, KOMMENTARER OG DELINGER!

Jeg stortrives med å jobbe med EVA i PROVENCE. Å finne nye idéer, tiden på kjøkkenet, dandere, besøke små landsbyer, skrive og presentere. Jeg smiler hver dag jeg logger meg på. Og jeg lever for alle “tomlene opp”, hjertene og ikke minst de hyggelige kommentarene jeg får. Dere inspirerer meg, og får meg til å jobbe litt hardere hver dag som går!

Så mitt ønske til deg: Lik meg. Del meg. Klikk på meg. Les meg!

 

Dette ønsker jeg meg til jul!
Og så senket freden seg. Saint Jeannet i solnedgang…

 

TIL SLUTT VIL JEG ØNSKE ALLE
EN DEILIG OG FREDELIG JUL!

 

2 hendelser på “DETTE ØNSKER JEG MEG TIL JUL!”

  1. Bjørn Forbes Knudsen

    Tusen takk for ønskelisteN,Eva! Den var fin og jeg skal prøve å innfri! God jul til dere?❄️??

    1. Tusen takk, Bjørn! Ønsker hele familien en gledelig jul og et godt nyttår! Klemmer fra Saint Jeannet:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Handlekurv
Skroll til toppen