Er ikke dette sommesnadder mat, så vet ikke jeg?! Caprese er en deilig tomat- og mozzarellasalat, som gjerne blir servert på repeat gjennom hele sommeren. Men for å tilføre litt variasjon til menyen, presenterer jeg i dag en ny variant: Avokado caprese!
Små cherrytomater og mozzarellkuler blandet med digg pesto, fylt i en moden og fyldig avokado – dette er virkelig strålende sommerfølelse på en tallerken! Og siden avokadoen er en næringsbombe med sunt fett, og masse vitaminer og mineraler, så metter den også godt i magen. Avokado caprese altså, J´adore!
DU TRENGER:
(Gir 2 forretter / 1 lunsj)
1 avokado
1/4 sitron, presset
6 cherrytomater, kuttet i 4
6 små mozzarellekuler, kuttet i 4
2 ts pesto
Salt og pepper
Frisk basilikum, hakket
Balsamicoeddik
SLIK GJØR DU:
Kutt avokadoen i to, og fjern stenen.
Bruk en liten skje, og skrap ut litt av avokadokjøttet, men la det være igjen ca. 7-8 mm.
Press sitron over avokadoen, slik at den holder seg fin og grønn.
Mos avokadokjøttet og ha det i en liten bolle.
Bland inn cherrytomater, mozzarellabiter og pesto, og smak til med salt og pepper.
Fordel fyllet i de to halve avokadoene, og topp med frisk basilikum.
Og gjerne noen dråper med balsamicoeddik, hvis du har!
PRØV OGSÅ GRØNNE SQUASWRAPS – SKIKKELIG SAFTIGE OG GODE (UTEN GLUTEN)!
FØLG MEG GJERNE PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK – FOR REN MATGLEDE OG INSPIRASJON!
BON APPÉTIT!
Topp sommarmat! Tusen takk!
Ja, er ikke denne fin og fresh!? God sommer <3