ALL I WANT FOR CHRISTMAS – IS YOOOOU!

God jul!

I dag er det “plutselig” lille julaften. Og jeg har fortsatt pakker som skal pakkes inn, gulv som skal vaskes, og ved som skal bæres. Jeg har ikke en gang fått tatt de årlige julekortbildene med barna (så det blir en repeat fra i fjor).

Dette året har vært tøft på flere måter, men de siste månedene har nesten vært uoverkommelige. Og i begynnelsen av adventstiden mistet jeg min nydelige, tapre, gode, nydelige, sterke og umistelige mamma. Så denne julen blir annerledes på alle måter.

 

 

Men juleønskene mine fra i fjor er faktisk like aktuelle i år:

 

1. JEG ØNSKER AT ALLE MINE NÆRMESTE (INKLUDERT MEG SELV), SKAL HOLDE SEG FRISKE OG RASKE!

Dette er jo ikke akkurat noe du kan kjøpe i butikken. Men vi kan hver enkelt gjøre vårt. For eksempel ved å spise riktigere mat. Vi skal selvfølgelig fortsette å spise godt. Men ved å velge mat som inneholder riktige og viktige byggeklosser, vil kroppen hjelpe immunforsvaret når det møter på ulumskheter!

Så til alle kjære og nære, ta godt vare på dere selv!

 

2. JEG ØNSKER MEG LIKES, KLIKK, KOMMENTARER OG DELINGER!

Jeg stortrives med å jobbe med EVA i PROVENCE. Å finne nye idéer, tiden på kjøkkenet, dandere, besøke små landsbyer, skrive og presentere. Jeg smiler hver dag jeg logger meg på. Og jeg lever for alle «tomlene opp», hjertene og ikke minst de hyggelige kommentarene jeg får. Dere inspirerer meg, og får meg til å jobbe litt hardere hver dag som går!

Så mitt ønske til deg: Lik meg. Del meg. Klikk på meg. Les meg. Og del meg igjen!

 

 

TIL SLUTT VIL JEG ØNSKE DEG
EN DEILIG OG FREDELIG JUL!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Handlekurv
Skroll til toppen