HIPP HURRA FOR 3 ÅRINGEN – OG HIPP HURRA FOR AT DET FORTSATT ER LIKE GØY!

3 år - bursdag!

Hvor blir tiden av? På tross av Covid, som stort sett holder oss hjemme, så raser dagene avgårde. Og i forrige uke fylte faktisk EVA i PROVENCE hele 3 år. Og det “verste” er, jeg hadde så mye på tapetet at jeg glemte det…! Jeg glemte rett og slett 3-års dagen (hva sier det om meg som mamma;-)! Men det er aldri for sent, så jeg kjører en liten feiring i dag i stedet.

 

OG DET ER UENDELIG MYE Å FEIRE!

For det første så ligger det over 500 innlegg der ute. Eller her inne. Tenk det – over 500 Sunne oppskrifter på det gode liv! Sammen med virtuelle turer til noen av rivieraens vakreste perler. Antibes, Biot, Cagnes sur Mer, bare for å nevne noen. Ellers så kan du lese om diverse festdager, for de er glade å feire her i Frankrike. La fête du Citron, fête du Mimosa, Middelalderfest…

Og kanskje den største feiringen fra året som er gått: En lettere hverdag! Middagsabonnementet jeg lanserte i juni, der jeg deler gode og varierte oppskrifter, komplett planlegging og handlelister hver uke. Som igjen inspirerer til et sunt og godt kosthold. Og hvis du er nysgjerrig, kan du lese mer om her!

 

Eva

EVA i PROVENCE FÅR STADIG FLERE FØLGERE, OG DET ER DERE SOM DRIVER MEG VIDERE. SÅ FORTSETT Å LESE, DELE, LIKE, KOMMENTERE – OG LA DERE INSPIRERE!

 

For 2021 har selvfølgelig jeg mange planer. Første prioritet er å fylle middagsabonnementet med massevis av lette og gode oppskrifter. Og åpner verden opp igjen, hadde det vært gøy å invitere til kokkekurs… Ellers så vil jeg reise mer, og dele mer fra livet i Frankrike. Og så drømmer jeg om en kokebok, det hadde virkelig vært noe!

 

Og selvfølgelig fortsette å servere deg Sunne oppskrifter på det gode liv!

 

JEG BLIR FORRESTEN KJEMPEGLAD OM DU VIL FØLGE MEG PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK!

 

BON APPÉTIT!

2 hendelser på “HIPP HURRA FOR 3 ÅRINGEN – OG HIPP HURRA FOR AT DET FORTSATT ER LIKE GØY!”

  1. Hei Jeg har så lyst på et par netter i nice når d blir lov å reise igjen. Om dagen liker j å være alene å shoppe/ utforske. Men om kvelden er d koselig å spise sammen m noen Finnes d noe felles treff for enslige damer? Ikke sjekking, men andre som ønsker selskap? Og et koselig boutic hotell nær gamleby, stille ?

    1. Hei! Ja, det forstår jeg godt. Gleder meg veldig til å reise selv. For selv om jeg kan bevege meg rundt ved kysten, så er jo alle gallerier og restauranter stengt… Vet du, jeg er dessverre ikke så kjent med hverken hotell eller fellesskap. Jeg er som regel bare i Nice på dagsturer, så jeg har dessverre ikke noen gode råd. Lykke til, og riktig god tur:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Handlekurv
Skroll til toppen