Toppbanner - En lettere hverdag!
En lettere hverdag!

"HVA SKAL VI HA TIL MIDDAG I DAG?!"


Det er like vanskelig hver dag... Så da blir det fristende å slå over på autopilot, og lage det vi pleier. Det som er enkelt, men kanskje litt kjedelig. Eller som smaker godt, men kanskje ikke er så bra for kroppen.

MEN VET DU HVA..?

Livet er for kort til å ikke spise god mat! Og det trenger ikke å være så vanskelig. Jeg hjelper deg med planleggingen (og mye mer!), slik at du kan nyte ren, god, lett og variert mat hver dag!

Diverse oppskrifter - abonnement

MED MIDDAGSABONNEMENTET
EN LETTERE HVERDAG! FÅR DU...


1. 

FERDIG PLANLAGTE 

OPPSKRIFTER

2. 

KOMPLETTE HANDLELISTER

(ALLTID MED DEG)

3. 

MEDLEMSKAP I LUKKET 

FB-GRUPPE

4. 

PERSONLIG

OPPFØLGING

5. 

INSPIRASJON

& TIPS

6. 

ET GODT & SUNT

KOSTHOLD

Alt er nøye sammensatt, slik at du kan spise god mat laget fra bunnen av 

– uten å bruke for mye tid på kjøkkenet!


DETTE ER FOR DEG SOM ØNSKER: 


Å spise god mat – hver dag

(som også er godt for kroppen!)


Å ha en plan over hva du skal lage til middag

(så du ikke ender opp med å lage det samme hver uke!)


Å oppdage nye og spennende retter

(som du aldri selv ville ha tenkt på å lage!)


Å få kontroll over hva du får i deg

(slik at du unngår de usunne tilsetningsstoffene!)


Et variert og spennende kosthold

(med gode sammensetninger og "nye" råvarer!)


Handlelister rett i lomma

(med handlelister på mobilen har du de alltid med deg!)


Færre turer til butikken

(så sparer du både tid og penger!)


OG SLIK SER EN TYPISK UKE UT:


En typisk uke!
En typisk uke!

BESTILL NÅ, OG FÅ 33% RABATT 

PÅ HELE ABONNEMENTET!


Du betaler kun kr. 100,- per måned

(mot normalpris som vil bli kr. 150,- pr. mnd).

EN LETTERE HVERDAG –
KORT OPPSUMMERT:

NYE & EKSKLUSIVE

OPPSKRIFTER HVER UKE!

Hver fredag får du 6 gode og sunne oppskrifter, der 3 av de er nye og eksklusive!

FÅ HANDLELISTER 

& PLANLEGGING!

Spar frustrasjon, tid og penger med god planlegging og ferdige handlelister!

BLI MEDLEM I

LUKKET FB-GRUPPE!

Her kan du stille spørsmål og få personlig oppfølging – i tillegg til masse inspirasjon!


EVA I PROVENCE SIN OPPSKRIFT

PÅ ET GODT & SUNT KOSTHOLD

Jeg mener at et godt og sunt kosthold oppnås ved å bruke gode og rene råvarer, og spise variert. Ved å spise ekte mat – mat laget fra bunnen – får kroppen det den trenger av viktige byggeklosser. Samtidig som kunstige tilsetningsstoffer, hvitt sukker og salt reduseres.


Jeg tror på et kosthold med mye grønnsaker ("alltid én ekstra"), færre raske karbohydrater (som siktet hvetemel, hvit ris og pasta), og minimalt med hvitt sukker. Det trenger ikke være komplisert, for at det skal smake fantastisk!

EVA i PROVENCE

DETTE SIER ANDRE OM OPPSKRIFTENE MINE:


Spennende, ukompliserte, nyttige og sunne oppskrifter. Jeg får lyst til å lage god mat med denne inspirasjonen!

Kristin Forbes Rolfsen

Eva byr på gode og varierte tips til deilige middager. Her er det noe for alle, enten man er kjøttspiser, fiskeelsker eller vegetarianer!

Anja Stang

Alle oppskriftene faller så godt i smak hos både venner og familie, at jeg bare må dele med alle andre som vil nyte!

Eva Baque

Q&A:

1

Må jeg kunne lage mat i utgangspunktet?

Nei, mine oppskrifter er enkle å følge. Trinn for trinn tar jeg deg gjennom oppskriften, så dette er noe alle kan klare! Er det spesielle ting (som f. eks. "posjere et egg"), vil det i tillegg vises trinn-for-trinn video eller bildeserie.

2

Jeg elsker brød og pasta! Betyr det at dette ikke er noe for meg?

Dette abonnementet er for alle! Selv om jeg stort sett bruker sunnere alternativer til hvetemel, pasta, hvit ris og raffinert sukker, kan du bytte til de råvarene du selv ønsker. For eksempel der jeg lager "Squashghetti" Bolognese, bytter du ut squashstrimlene med fullkornsspaghetti.

3

Jeg ønsker et sunt kosthold, men familien min vil ikke spise "slankemat"!

Et sunt kosthold er ikke det samme som "slankemat". Det handler først og fremst om å spise variert mat, velge rene og gode råvarer – og gi kroppen det den trenger av næringsstoffer. Fokuset i mine oppskrifter er at det skal smake fantastisk – samtidig som det er bra for kroppen!

4

Hvordan "fungerer" handlelistene?

Du får tilsendt én handleliste per oppskrift + 1 samlet for alle ukens oppskrifter. I den samlede handlelisten er det også oppført en del basisvarer, slik at du enkelt kan krysse av for de ekstra varene du trenger i hverdagen.

5

Må jeg følge oppskriftene til punkt og prikke?

Nei, oppskriftene er der for å inspirere deg til å lage god mat – og kanskje åpne kjøkkenhorisonten litt. Hvis det er en grønnsak du ikke liker, så tar du den bare ut. Eller legger til et krydder du er veldig glad i! Jeg serverer ofte pasta i tillegg til samboeren min, fordi han har en fysisk krevende jobb.

6

Kan jeg avslutte dette abonnementet når jeg vil?

Ja, det kan du! Abonnementet har ingen bindingstid, og du kan enkelt avbestille inne på medlemsbloggen – eller ved å sende meg en mail (før 1. i hver måned). 

7

Hverdagen er hektisk, og jeg ønsker ikke å bruke for mye tid på kjøkkenet...

De fleste oppskriftene er i utgangspunktet både enkle OG raske. Men noe tid må du beregne, det er tross alt hjemmelaget mat det er snakk om. Men jeg vil også hjelpe deg med planleggingen, som igjen vil spare deg for tid.

 

Eksempelvis: Står det ovnsbakt kyllingfilet på tirsdag, foreslår jeg at du samtidig baker aubergineskivene til onsdagens moussaka.

Ekstrabonus

BESTILLER DU FØR 19. JUNI, FÅR DU OGSÅ 3 HELT NYE OG EKSKLUSIVE OPPSKRIFTSHEFTER!


KOMPLETTE SALATER

(Freshe salater som metter godt i magen)


LETT TILBEHØR

(Sunnere alternativer til hvit ris & pasta)


SØTT & SUNT

(Uimotståelige og lette fristelser)


10
Dager
14
Timer
17
Minutter
14
Sekunder

Ingen bindingstid!

Abonnementet har ingen bindingstid, og kan når som helst sies opp. Les mer om vilkår og betingelser her!

Har du spørsmål?

Send meg gjerne en e-post hvis det er noe du lurer på. P.S. Her er ingen spørsmål for dumme! 

OM EVA I PROVENCE





For noen år siden satset jeg alt på kjærligheten, og flyttet fra «store» Oslo til Saint Jeannet, en liten landsby i Provence. Min gryende interesse for ekte matlaging ble for alvor vekket. Franskmenn lever og ånder for mat, og det er lett å la seg inspirere av det franske kjøkkenet. Og ikke minst deres måte å bruke sesongens gode råvarer på!






Mitt motto er:

Sunne oppskrifter

på det gode liv! 



Og dette er noe jeg gjerne

vil dele med deg!






© EVA i PROVENCE 2020