LETT WRAPS MED SPICY TUNFISK OG CHRUNCH

Woop woop, “spise-ute-sesongen” er endelig i full gang! Og wraps er super “utemat”, perfekt å ha med i for eksempel piknikkurven. Wraps er lett å lage, lett å ta med, lett å spise, lett å like. Fyll den med grønnsaker som gir både farger og chrunch, og den så utrolig mye mer spennende en den vanlige brødskiva!

Her i en kremet variant med tunfisk, chrunchy grønnsaker og spicy srirachasaus. Sriracha er en thailandsk chilisaus laget av solmodne chilifrukter, noe som piffer opp enhver rett. Men ikke vær redd – når du blander den sammen med gresk yoghurt og majones så blir den akkurat passe sterk. Store salatblader sørger for at wrapsen ikke blir bløt og “soggy”, og tunfisk, egg og avokado sørger for at du blir behagelig mett.

 

 

DU TRENGER:

(Til 4 wraps / 2 personer)

1 boks med tunfisk, á 185 g
1-2 ss sriracha (etter smak)
2 ss majones
2 ss gresk yoghurt
1,5 ss rødløk, finhakket
1 selleristang, kuttet i biter
1/3 paprika, kuttet små biter
1/4 sitron, presset
Salt og pepper

4 wraps
4 store salatblader
2 egg, hardkokt og delt i skiver
1 avokado
8 reddiker
1 ss persille, finhakket

 

SLIK GJØR DU:

Hell av vannet/oljen på tunfisken, og ha den i en bolle.
Bland inn sriracha, majones og gresk yoghurt.
Bland inn løk, selleri og paprika, og smak til med sitron og salt og pepper.
Legg utover 4 wraps, og dekk de med 4 store salatblader.
Fordel tunfiskrøren, og topp med egg, avokado, reddiker.
Strø over persille, og nykvernet salt og pepper.
Rull wraps´en sammen – voilá!

 

 

PRØV OGSÅ GRØNNE WRAPS MED KYLLING!

 

FØLG MEG GJERNE PÅ INSTAGRAMPINTEREST OG FACEBOOK FOR FARGERIK MATINSPIRASJON!

 

BON APPÉTIT!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Handlekurv
Skroll til toppen