Wraps er helt genialt å ta med seg på tur. Alle de gode smakene får satt seg ordentlig på veien, og det er rett og slett enkelt å spise (og lite søl) – uansett hvor du drar.
Og wraps trenger absolutt ikke være usunt. Som mine kanongode kyllingwraps! Velger du for eksempel fullkornstortilla istedet for vanlig tortilla, rent kjøtt istedet for kjøttdeig, og gresk yoghurt istedet for rømme eller majones… Ja, da har du allerede et godt utgangspunkt til en lett lunsj. Denne kombinasjonen med kylling, avokado og koriander smaker alldeles nydelig – og er populær både hos liten og stor!
DU TRENGER:
(4 wraps)
1 1/2 dl gresk yoghurt
1 1/2 avokado, most
1/2 liten sitron, presset
1 ts sennep
1 ts honning
200 g revet grillkylling, små biter
5 cm purre eller 2 vårløk, finhakket
2 ss løk, finhakket
1 lite hvitløksfedd, finhakket
1/2 dl koriander, finhakket
4 fullkorn tortillalefser
50 g parmesan, revet
Salt og pepper etter smak
SLIK GJØR DU:
Bland yoghurt, avokado, sitron, sennep og honning i en bolle.
Krydre med salt og pepper.
Bland inn kylling, purre/vårløk, hvitløk og koriander.
Fordel fyllet utover de 4 tortillaene, og strø over parmesan.
Brett inn to av endene på tortillaen, og rull den sammen.
Pakk inn begge endene av tortillaen med matpapir, fest med hyssing, og del de i to.
Oppbevares kaldt til dere drar ut på tur.
Ut på tur – aldri sur!
JEG ANBEFALER OGSÅ FULLKORNSWRAP MED TUNFISKRØRE!
FØLG MEG GJERNE PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK!
BON APPÉTIT!