JEG ØNSKER DEG ET RIKTIG SUNT OG GODT NYTTÅR!

Det er årets siste dag, og vi har vært så heldig å få en hvit jul hjemme i Oslo. I dag har vi til og med vært på kanefart på Ekeberg, med dombjeller, skinnfeller og fakler. Helt magisk, og en verdig avslutning på året som har gått. Men nå gleder jeg meg veldig til å ta fatt på 2022!

I året som kommer skal jeg fortsette å koke, steke, vispe, drømme, vaske opp, bake, planlegge, inspirere, hakke og reise. Og jeg gleder meg! 2022 blir både en ny start, samtidig som det er fortsettelsen.

 

Squashghetti kylling alfredo

Og så vil jeg bare takke akkurat deg. Tusen, tusen takk for året som har gått! Og jeg ønsker deg et riktig godt nyttår i 2022!

 

GODT NYTTÅR!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Handlekurv
Skroll til toppen