Kyllingcurry med mango og cashewnøtter krever lite tid på kjøkkenet, men smaker mye! Dette er en middag som er ferdig på under en halvtime, noe som gjør den perfekt til travle hverdager – og det uten at du trenger å fire på smaken.
Server kyllingcurryen med ris (jeg anbefaler selvfølgelig fullkornsris), frisk koriander og presset lime. Og nyt!
DU TRENGER:
(Til 4 personer)
3 dl fullkornsris
4 kyllingbryst
1 liten rødløk, kuttet i tynne halvmåner
2 hvitløksfedd, finhakket
Olje til steking
1/4 – 1/2 ts kayennepepper*
1 ss curry madras, malt**
1/2 ts salt
1/2 ts pepper
2 ss ingefær, revet/finhakket
4 dl kokosmelk
2 dl erter, frosne
2 dl cashewnøtter
1,5 mango, kuttet i terninger
Salt og pepper
1 lime, i båter
Koriander
*Litt ettersom du lager til barn eller ikke…
** Curry madras er et middels hot karripulver, som du får tak i hos de store butikkjedene, eller i den lokale grønnsaksbutikken på hjørnet.
SLIK GJØR DU:
Kok ris etter anvisning på pakken.
Kutt kyllingen i terninger.
Stek løken blank i litt olje i en dyp panne, ca. 3 min.
Tilsett hvitløk, bland inn krydderet, og stek i 1 min.
Ha i kylling og ingefær, og vend rundt til kyllingbitene er brune.
Tilsett kokosmelk, og krydre med salt og pepper.*
Kok opp, og la det putre over svak varme i 10 min.
Ha i cashewnøtter, mango og erter, og la putre i 5 minutter.
Server med frisk koriander og presset lime!
PRØV OGSÅ SUPERENKEL OG SMAKSRIK CURRY MED KYLLING OG TOMAT!
JEG BLIR FORRESTEN KJEMPEGLAD OM DU VIL FØLGE MEG PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK!
Det her så bare delikat og nydelig utsett må jeg prøve
Takk:-) Dette er en av mine “go-to” oppskrifter når jeg har dårlig tid!